Oriflame Perfect Body, Beauty Legs Toning Cream with Bio - Vena Active Complex Tonujący krem do nóg

3 na 51 opinię

werka89
    12 października 2014 o 11:00
    Nie poprawia naczynek - ot taki gadżet
    Krem ten zamówiłam u kosultantki. Miał mi pomóc na problemy z naczynkami na nogach (niestety mam płytkounaczynioną skórę i z chęcią one pękają). Krem ten ma lekką konsystencję. Nieźle się wchłania. Tubka jest miękka, łatwo się z niej wyciska. Krem przyjemnie chłodzi - dzięki niemu przyzwyczaiłam się do kosmetyków z mentolem. Fakt jest faktem, że dzięki zielonemu pigmentowi nie pozwala na widoczność naczynek, ale poza tym nie usuwa ich. Moje nogi nadal są czerwonawe i naczynka pękają jak pękały. Krem jest podobny do kremów chłodzących dla mam. Kupując kremy dla mam dostajemy to samo co z tym kremem z Ori. Krem jest drogi. Dostaje 3 gwiazdki za: wchłanianie się, przyjemne chłodzenie, miękką tubkę i niezłą wydajność. Poza tym nie kupię go ponownie, bo swojego zadania - zmniejszania szans do pękania naczynek nie wykonał. Używam tego produktu od: 1 mies Ilość zużytych opakowań: 1 i ostatnie opakowanie