Kenzoki Sensual, Sweet & Smooth Lips Duo (Łagodny duet dla słodkich ust - pomadka dwustronna)

• 24 sierpnia 2004 o 22:50
    bubel
    Zgadzam sie absolutnie z przedmowca. Mi pomadka zlamala sie po 3 dniach usta po posmarowaniu strasznie piekszy i szczypaly Jak dla mnie za taka cene straszny bubel
  • 17 lipca 2004 o 22:20
    Wkurzyla mnie :[
    Napalilem sie strasznie na ta pomadke po tym, jak zauwazylem na stronie Sephory ze Kenzo wypuszcza swoja linie kosmetykow. Mialy byc super wlasciwosci, peeling i pomadka razem i w ogole cuda niewidy. Popedzilem wiec i kupilem, mimo ze cena z deka powala. Pierwsza rzecz na jaka zwraca sie uwage: opakowanie. Coz, tu nie mozna bylo na razie nic zarzucic, wyglada swietnie. Ale za chwile bedzie o nim wiecej. Po otwarciu bylem troche zawiedziony forma, bo myslalem glupiutki ze na jednym koncu jest pomadka a na drugim peeling, ale to by bylo chyba w sumie trudne do zrobienia :D Otoz gdy widzi sie pomadke to pierwsza rzecz o ktorej sie mysli to: przeciez to nie bedzie rowno schodzic! Uzylem jednej strony, potem drugiej, pomadka suuuper, peeling jeszcze nie naduzyty wiec mocno nie drapal. I tak 3 dni sobie uzywalem a tu ciach - zlamala sie. Co prawda za bardzo ja wysunalem wiec byla to moja wina jednak z drugiej strony jak sie placi 100 zeta za jakas gupia pomadke to chcialoby sie zeby tez byla ekstremalnie wytrzymala. Zareklamowalem i dostalem nowa. Coz, opakowanie bylo jakies z zaciekami, napisy na nim nie do konca wyraznie, ale juz nie mialem co marudzic, cieszylem sie, ze mi wymienili. Uzywalem wiec sobie szczesliwie - z pomadki bylem bardzo zadowolony, imho zasluguje na 5 gwiazdek (mimo ze nie ma filtra, ale wieczorem to nawet lepiej a wtedy czesciej sobie uzywam tego typu produktow). Peeling za to nie za bardzo, jak on jest sensuel to ja jestem swiety Onufry. Drapie i piecze nie raz, a co najgorsze schodzi znacznie wolniej od pomadki, nawet gdyby chcialo sie uzywac za kazdym razem (co pewnie doprowadziloby do namietnych, czerwonych, spuchnietych ust, heh). Efekt: jedna strona robi sie coraz ciensza, peeling najpierw troche sie skruszyl, ale po pewnym czasie... tadam, sztyfcik znowu postanowil sie zlamac! A tym razem byl wysuniety normalnie a nie jakos na maxa. Sorry Kenzo ale takie numery za taka cene to nie tego. Probowalem jeszcze jej uzywac i w opakowaniu i po wyjeciu, ale dziabdziala sie i rozdwajala - pomadka odchodzila od peelingu. Dzis wyleciala mi z chusteczki i cala sie zakurzyla, wywalilem wraz z w polowie zuzytym peelingiem. Nigy wiecej!!! PS. Oczywiscie jak zwykle walnalem literowke, ma byc "Lips" a nie "Lipc"