Gosh Growth Mascara (Tusz do rzęs wspomagający ich wzrost)

agcia92
    13 grudnia 2014 o 13:13
    totalny hit!
    Ten produkt to jest po prostu bomba -efekt sztucznych rzęs -nie osypuje się -głeboka czerń -rzęsy pięknie wyglądają -wydajny Czy wspomaga wzrost rzęs nie powiem, bo sama z natury mam bardzo długie, więc jeśli by jeszcze urosły to nie wiem jak by wygląday po pomalowaniu hah. W prawdzie cena wysoka, ale można sobie spokojnie pozwolić na taki produkt, bo pieniądze nie będą wydane na marne! ;) Używam tego produktu od: na początku roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 17 września 2014 o 13:14
    Wspaniała
    +Nie skleja rzęs +Jest wydajna +Ma idealny rozmiar szczoteczki +Zafoliowane opakowanie - Cena (trochę wysoka) - Dostępność - GOSH dostępny jest jedynie w internecie i w Hebe, który ma wyłączność na te kosmetyki, także trochę słabo. Moja ulubiona maskara, polecam dla kobiet z długimi rzęsami! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 7 sierpnia 2014 o 19:03
    boskie!
    Zacznę nietypowo bo od opakowania, duże wygodne, wyciągając szczoteczkę nie upaćkamy się, nie ubrudzimy wszystkiego w koło. Szczoteczka nie wymsknie się nam z palców. Jest podzielona na takie jakby cztery części, dwa boki na przeciw siebie mają bardzo króciutkie włoski, a kolejne dwa dłuższe, do tego wyprofilowane wzdłuż od najkrótszych przez dłuższe i znów króciutkie. Muszę przyznać bo to bardzo ciekawe rozwiązanie, dzięki temu, tusz dociera nam do, każdej najcieńszej, najkrótszej rzęsy i pokrywa ją czarnym tuszem. I tu kolejny ogromy plus, tusz jest czarny, intensywny, wydłuża i pogrubia nam rzęsy. (zostawia ona jedynie takie skrawki narzęsach, które w sumie dodają grubości i wyrazistości.) Jestem ogromnie zadowolona z tej Maskary! Bardzo długo trzyma się na oku, nie kruszy się! I szczerze wam powiem, że to moja ulubiona maskara.
  • 25 czerwca 2014 o 0:40
    Bardzo dobry, ale nie cudotwórca ;)
    + Fantastycznie wydłuża rzęsy. + Nie skleja. + Choć szczoteczka na początku wydaje się dość dziwna (z dwóch stron spłaszczona, owalna w przekroju), to po kilku próbach, jest naprawdę świetna. Po prostu trzeba ją wyczuć, a będzie idealnie malowała i rozdzielała rzęsy. + Ładny, intensywny odcień czerni. + Nie osypuje się. + Jest bardzo wydajny. + Tuż po otwarciu opakowania jest dobry do użycia - konsystencja nie jest za rzadka i nie trzeba czekać. + Opakowanie jest zafoliowane! Uważam, że to genialne rozwiązanie, bo nikt nie będzie otwierał i "tylko sprawdzał szczoteczki". Oby więcej tuszy było foliowanych. +/- Jeżeli ktoś oczekuje po tym tuszu efektu, jak po kuracji drogą odżywką, to zdecydowanie będzie zawiedziony. Ja w bajki nie wierzę (zwłaszcza, że zakupiłam sam tusz, może w duecie z serum by podziało), więc nie nastawiałam się na cuda. Tusz nie wpłynął na realną długość moich rzęs (bez makijażu). - Tu mały minus ode mnie. Wiem, że producent nie obiecuje efektu podkręconych rzęs, ale dotychczas KAŻDY tusz choć odrobinę je podkręcał, a tu bez zalotki ani rusz. A szkoda ;) Używam tego produktu od: czterech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno