Oriflame Imagination EDT

Mimra
    5 lutego 2018 o 18:22
    Piękna kompozycja zapachowa
    Woda toaletowa Imagination od Oriflame to delikatna nuta zapachowa oparta na owocu gruszy, liściach fiołka oraz różowym pieprzu. Delikatnie wyczuwalny zapach lili, róży a także piżma i drzewa kaszmirowego. Dla mnie idealny zapach na wiosenną porę. Świeży, lekko słodki zapach - mój ulubiony :-)
    Zalety:
    • Flakonik ze spray'em
    • Wygląd
    Wady:
    suzeta
    26 listopada 2016 o 21:39
    Świeżak na okres wiosna/lato.
    Woda posiada prześliczy flakonik....naprawdę prześliczny. Sam zapach nie jest zły - świeży, rześki, orzeźwiający. Osobiście wolę nieco bardziej ciepłe, kobiece zapachy. Oczywiście ten flakonik wykończyłam do ostatniej kropli tej wiosny, bo zapach jest ok i na tę porę roku pasował idealnie, ale zakupu raczej już nie powtórzę.
    U konsultantki
  • 26 listopada 2016 o 14:35
    Lekkie, wiosnne, rześkie
    Zalety: - Bardzo lekki zapach podobny do avonowych pur blanca lub percive - nie są duszące - mają ładny flakon - wygodne do noszenia w torebce - idealne w ciągu dnia, do pracy - dobra cena Wady: - przeciętna trwałość ok. 2 h - są często w brakach
  • 21 września 2016 o 13:52
    nie moja bajka...
    Śliczny, uroczy flakonik, ale zapach - nie mój. Skład teoretycznie powinien trafić w mój gust, ale zapach jest dla mnie bardzo dziwny.. Nie umiem nawet go określić. Trwałość dosyć dobra.
  • 8 listopada 2015 o 20:31
    Świeży zapach
    Świeży,lekki,słodki i dziewczęcy zapach.Wyraźnie czuję tutaj gruszkę i jakieś kwiatki. Perfumy są trwałe jak na wodę toaletową, ale cena jest za wysoka i regularna i nawet ta w promocji. Flakon śliczny, wygląda jak kula czarodziejska. Polecam przetestować próbki. Używam tego produktu od: od kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego opakowania
    W perfumerii