Balea Professional, Glatt + Glanz Spulung Odżywka do włosów `Gładkość i połysk`

• 6 lipca 2017 o 7:42
    taka sobie
    Jak zapewnia producent włosy wygładzone i pełne blasku. Przy tym nie elektryzują się i puszą. Są takie lekkie i dobrze się układają. Nie nawilża ich. Pozostają miękkie w dotyku. Po wyprostowaniu wyglądały jak w reklamie Pantene. Kolor włosów stawał się bardziej wyrazisty, dzięki ochronie przeciw UV. Dobrze się rozczesują włosy po użyciu tego produktu.
  • 3 marca 2015 o 20:06
    IDEALNY WYGŁADZACZ!
    Zacznę od tego, że mam bardzo duży problem z ogarnięciem puchu na swoich włosach. Po każdym myciu i wysuszeniu włosów na głowie po prostu puch, siano. Dodam, że włosy regularnie olejuję i po prostu o nie dbam, jednak chyba taka moja natura:( Od dłuższego czasu szukałam dobrej odżywki, która by mi właśnie na co dzień te włosy jakoś ogarnęła, żeby można było chodzić w rozpuszczonych;) Przypadkowo trafiłam kiedyś na tę odżywkę w sklepiku z niemieckimi produktami, producent obiecywał wygładzenie, więc kupiłam. Odżywka naprawdę odwala kawał dobrej roboty, włosy są pięknie wygładzone, miękkie i pachnące (odżywka ma bardzo ładny zapach). Stan ten utrzymuje się również na drugi dzień, odżywka absolutnie nie obciąża włosów. Po pierwszym opakowaniu zrobiłam przerwę, szukając czegoś dogodnego na naszym rynku (Alterra, Garnier Avocado i masło carite), jednak na chwilę obecną nie znalazłam lepszego substytutu. Dlatego gdy mam okazję, robię większy zapas, żeby mi jej nie zabrakło! Dziewczyny, polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 tubki
    datlies
    13 listopada 2014 o 8:17
    okej
    Odzywka jest przecietna, bardzo leciutka, nie moge jej dac zlej oceny bo zadnej krzywdy na wlosach mi nie zrobila aczkolwiek ja preferuje bardziej wartosciowe i mocniej dzialajace kosmetyki :) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno