Joanna Oleje Świata, Balsam na suche miejsca 3 w 1 z masłem pomarańczowym.

errola
    14 marca 2017 o 10:04
    bardzo fajny
    Polubiłam ten kosmetyk, choć uważam, że nie jest jakoś specjalnie innowacyjny. Balsam zamknięty jest w słoiczku, co dla mnie jest niezbyt fajnym rozwiązaniem, bo muszę paluchem wydłubywać kosmetyk. Niehigieniczne to straszne. Używam tylko w domu. Konsystencja jest bardzo masełkowa, gęsta i zbita. Jest koloru żywo pomarańczowego. Wspaniale pachnie pomarańczami i to jest jego wielki plus. Jest niesamowicie wydajny, używam i używam i końca nie widać. Bardzo przyjemnie nawilża usta, na innych częściach ciała, które są przesuszone to średnio się sprawdził.
  • 7 marca 2015 o 12:25
    Wydajny :)
    Kupilam ten balsam na.promocji za jakies 4zł. Używam go codziennie rano już od 4 miesięcy ale nie zużylam jeszcze nawet pół opakowania. Służy mi tylko do ust na inne części ciała nie próbowałam .Balsam na moich ustach wytrzymuje godzine to niezły wynik :) Nawet troche nawilża usta i nie pękają mi. +nawilza +cena +wydajność +ładne opakowanie +zapach - nie zauważyłam Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    Odylena
    9 lutego 2015 o 13:00
    Coś na mrozy.
    Lubię produkty tanie, dobre i polskie, więc chyba trafiłam w dziesiątkę z tym balsamem :) To coś idealnego na srogie mrozy i sezon grzewczy. Używam masełka głównie do ust, ale jest też mnóstwo innych zastosowań, z których można skorzystać. <b>Konsystencja, formuła:</b> tłuste, trochę klęjące, ale transparentne, pomarańczowe masełko; topi się pod wpływem temperatury. <b>Zalety:</b> *idealny, treściwy balsam do ust - nakładam każdego wieczoru grubą warstwę na noc i rano usteczka są jak nowe! miękkie, nawilżone, wypielęgnowane - balsam widocznie regeneruje lekko zniszczony naskórek i chroni przed wysuszeniem ust podczas sezonu grzewczego; idealny również na mrozy - na przykład na nartach, albo podczas długich, zimowych spacerów skutecznie ochroni usta *sprawdził mi się również do natłuszczenia suchych skórek na twarzy - na przykład przy płatkach nosa *fajny również do nawilżania skórek przy paznokciach - nie jest lejący, więc nie spływa jak większość olejków do paznokci i dobrze skórki pielęgnuje *przepięknie, naturalnie pachnie pomarańczami *jest wydajny (jako balsam do ust, czy do paznokci) *estetyczny, wygodny słoiczek *bardzo niska cena *w składzie masło shea, olejek migdałowy i pomarańczowy <b>Wady:</b> *trochę kiepsko z dostępnością *szkoda, że nie ma większej wersji - balsam świetnie by się sprawdził na łokcie, kolana, czy inne suche miejsca na ciele, ale w tym przypadku nie był by tak wydajny Treściwy kosmetyk do którego chętnie wrócę. Zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
    0livia
    26 listopada 2014 o 16:43
    pomyłka...
    Poczatkowo uzywalam na suche miejsca, typu stopy, lokcie. Nie sprawdzil sie zupelnie: *przede wszystkim jego konsystencja jest beznadziejna. jest bardzo klejacy i przez to baaardzo wolno i slabo sie wchlania. po nalozeniu go na stopy, musialabym chyba trzymac je w powietrzu do calkowitego wchloniecia (nie wiem ile by to zajelo&#8230;), inaczej do skory przyklejaja sie wszelkie paproszki, wlosy, itp&#8230; bleh!! Postanowilam wiec zuzyc go na usta: *nie bylo lepiej-znow ze wzgledu na to ze strasznie sie kleil *zapach zbyt intensywny *nie zauwazylam poprawy stanu moich ust Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    aivi88
    15 października 2014 o 21:13
    Niby ok ale...
    Niby jest wielofunkcyjny, to fakt, niby nawilża..no ale Jest bardzo niehigieniczny. Wszystkie paprochy lecą do tego słoiczka czyniąc go jednym wielkim siedliskiem bakterii. Jest bardzo tłusty (za tłusty). Nic się nie wchłania, albo wchłania się baaaardzo długo. Moim zdaniem balsam/masło do ciała spełnia bardziej swoje funkcje niż to dziwne coś... Zdecydowanie nie dla mnie... Używam tego produktu od: 1.5 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie