Avon Clearskin, Blemish Clearing, Oil-Free Tinted Moisturizer Nietłusty krem nawilżająco-koloryzujący

• 14 grudnia 2020 o 6:12
    są lepsze
    Gdybym miała kupować teraz nowy podkład, wiedząc jakie efekty daje ten, to poważnie bym się zastanowiła. Właściwie jest to raczej lekki krem koloryzujący, który ma średniej jakości krycie wszelkich niedoskonałości. Co więcej, według mnie, słabo się wchłania (wolno schnie) i zostawia trochę śladów na skórze twarzy. Trzeba uważać, żeby nie powstał sztuczny efekt. Gdy nie mamy dużych problemów i wystarczy cienka warstwa, produkt się sprawdzi, ale raczej następnym razem kupię coś innego.
    U konsultantki
  • 28 listopada 2016 o 20:14
    Nie spełnił swojego zadania
    Zalety: - niska cena - lekkie przesuszanie i wspomaganie gojenia niedoskonałości Wady: - bardzo rzadka konsystencja, która nie ukrywa niedoskonałości, podkreśla przesuszone miejsca i pozadzierane skórki - salicylowy, bardzo nieprzyjemny, wysuszający zapach - po pewnym czasie niemiłosiernie wręcz się błyszczy skóra - ściera się i podrażnia
  • 23 grudnia 2015 o 11:44
    Najlepszy podkład do cery trądzikowej
    Nie maluję się zbyt często z uwagi na trądzik, nie chcę zapychać skóry. Ten krem jest dla mnie wręcz idealny jako podkład - kwas salicylowy w składzie pomaga mojej skórze nie tylko pozbyć się i zapobiegać wypryskom, ale również pięknie goi pozostałości :) Jedyną wadą tego produktu jest to, że sam w sobie nie pomaga nic zakryć. Używam go z lekkim pudrem, a wtedy służy mi idealnie :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: brak
    deqpova
    16 marca 2015 o 19:25
    Jest trochę ściema...
    Niestety nie zgodziłabym się ze stwierdzeniem producenta, że po nałożeniu kremu skóra jest "idealnie matowa". Owszem, TROCHĘ wyrównuje koloryt skóry, ale to wszystko... Niedoskonałości są doskonale przykryte tylko jak użyję go razem z korektorem i pudrem. Plus taki, że pomaga goić zmiany trądzikowe, nie wysusza skóry, ani też jej nie przetłuszcza (przynajmniej w moim przypadku). "Zapobieganie powstawaniu nowych niedoskonałości" również się u mnie nie sprawdziło, ale to już żaden szok, bo takich cudów to jeszcze nie widziałam :P Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 3 stycznia 2015 o 18:52
    nie dla mnie
    Jestem niezadowolona bardzo z tego kremu. Kupiłam do cery jasnej, ale pomimo tego jest on za ciemny. Po godzinie skóra twarzy świeci sie niezmiernie. Bardzo ciężko jest go rozsmarować na twarzy. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie