Givenchy Eau Torride EDT

Givenchy Eau Torride Woman Woda toaletowa 30 ml spray

• 20 grudnia 2014 o 8:48
    wspaniały zapach
    cudowny zapach nie za słodki,cytrusowy ale też nie do końca silnie zmysłowy. od lat go próbuję dostać. świetny flakonik oddaje naturę zapachu. Minusem jest cena i brak dostępności Używam tego produktu od: pierwszy raz kupiłam 10 lat temu Ilość zużytych opakowań: dwa
    Polabr
    24 czerwca 2011 o 0:51
    Ciekawy inspirujacy zapach
    Perfumy kupowalam za granica, w Polsce ich nie widzialam. Flakonik jest sliczny. Zapach tez intrygujacy, letni, swiezy, poprawiajacy nastroj.Mozna sie w nim zakochac. Warto skrapiac sie nim obficiej, bo nie jest zbyt mocny ani nazbyt nachalny. Dla mnie te perfumy nadaja sie do uzywania na codzien, np. do pracy, bo sa delikatne i nie nachalne. Czy mozna je uzywac latami i sie nie znudzic? Nie wydaje mi sie. Ale warto wyprobowac i moze dluzej sie z nimi zaprzyjaznic? Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 duze
  • 12 listopada 2009 o 15:29
    Tęsknota za nutą zapachu
    Na Eau Torride trafiłam kilka lat temu... I przez pewien czas był to zapach, który bardzo mnie intrygował. Jest wyjątkowy. Moje odczucia w stosunku do kompozycji są inne niż ujawnione przez Givenchy.. Ja wyczuwam w nim cudowny (dla mnie) zapach szypułki świeżo oderwanej od hodowanego w ogrodzie pomidora.. Do tego stopnia byłam urzeczona tym zapachem, że kilka razy dziennie otwierałam flakonik i kontestowałam zapach z koreczka. Na skórze był rewelacyjny.. moja ulubiona nuta również się rozwijała, jednak brakowało mi trwałości perfum.. Zbyt szybko ich zapach przestawał za mną "chodzić". Świetny na letnie wieczory... do lekkich tkanin.. Bardzo poprawia nastrój. Używam tego produktu od: używałam Ilość zużytych opakowań: 1 x 30 ml
    doro
    19 stycznia 2009 o 19:45
    Dziwaczne perfumy
    No cóż... śmierdzi samoopalaczem. Ale tylko czasem. Są dni, że używam z umiarkowaną przyjemnością, ale są tez takie, kiedy odsuwam się z obrzydzeniem. Nie wiem nawet do jakiej kategorii ten zapach zaliczyć. Początek: super chłodne cytruski z lodem, ale po chwili wyłania się męcząca nuta samoopalaczowa. Ehhh, mogłam kupić inny zapach, ale tak to jest jak się bierze w ciemno... Używam tego produktu od:3 miesiące Ilość zużytych opakowań:wciąż 1
    mycha28
    10 kwietnia 2007 o 18:26
    wieczory latem...
    Pierwszy raz kupiłam ten zapach jakieś 3- 4 lata temu bo spodobał mi się na koleżance . Jakiś czas stał sobie na półce nietknięty aż do czasu gdy poznałam mojego męża. Od tego czasu bardzo go polubiłam. I nie wiem czy to za sprawą męża czy ze względu na zapach :-) Zawsze będzie mi się kojarzył z momentem naszego poznania, z letnimi wieczorami na tarasie.... Lubię go chociaż mam wiele innych zapachów ale ten często używam na specjalne okazje ;-) Ponieważ zbliża się lato kupiłam następny flakonik :-) Używam tego produktu od:4 lat Ilość zużytych opakowań: 2