Soraya Świat Natury, Olej Szafranowy, Przeciwzmarszczkowy krem regenerujący

• 1 kwietnia 2016 o 9:34
    tortura dla skóry
    Bardzo bardzo popsuły się kosmetyki z Soraya, a szkoda... Ten krem jest na pewno ostatnim czymś z Sorayi, co stosuję do twarzy. + zauważyłam zmniejszenie zmarszczek na czole i to jest jedyny plus tego produktu Minusy (cała reszta): - okropny zapach - pozostawia tłustą i świecącą skórę - nie wchłania się do końca (nawet po nocy!) - nie nadaje się pod makijaż - koszmarnie zapycha! po kuracji mam na twarzy czerwone krosty, pod którymi wyrastają soczyste pryszcze ŻAŁUJE, ŻE KUPIŁAM!
  • 4 lutego 2016 o 17:11
    naprawdę niezły
    kupiłam w Lidlu za śmieszną cenę, chyba 6,99. Nie wierząc w żadne jego dzianie. Za takie pieniądze ? Ot, krem, po prostu.. Używam go na noc, na zmianę z innymi kremami. O tym, że działa przekonałam się własnie w ten sposób, zauważyłam, że po innym kremie skóra na podbródku jest nieco wiotka, mało elastyczna. Cóż.. 40-tka zaraz stuknie.. Najbliższego wieczoru użyłam tego kremu i co ??? rano wstałam z ładnie napiętą skórą Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę drugie
  • 25 czerwca 2015 o 15:33
    średni
    To jeden z tych kremów typu - nie pomoże, nie zaszkodzi. Coś tam daje, w miarę dobrze nawilża, ale na mojej skórze, która wchłonie wszystko, zostawia nieprzyjemny, lepki film. I tak lepię się większość dnia, a po aplikacji nań kremu BB czy podkładu zaczyna się lepić i makijaż. To wszystko razem daje niefajne odczucie "czegoś" na twarzy. Ja temu kremowi podziękuję. Mimo że 50ml kremu zużywam w miesiąc, ten jakoś nie chce się skończyć. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: kończę 1
  • 28 grudnia 2014 o 21:33
    Wielkie rozczarowanie
    Ten krem wybitnie nie chce służyć mojej cerze. Posiadam suchą i wrażliwą cerę skłonną do podrażnień i alergi i właśnie tak zadziałał na nią ten produkt. + ładne, poręczne opakowanie + przyjemny, niemęczący zapach - krem pozostawia tłusty film na cerze, który się nie wchłania - nie wiem, może to wina tego olejku - wszystkie włosy w okolicy twarz przetłuszczają się z prędkością światła bo stykają się z twarzą i nawet podkład z puderm nie pomaga - podkład matujący i puder matujący, nałożone na krem nic nie dają i makijaż na "dzień dobry" wygląda na zrobiony 12h wcześniej - pomimo natłuszczenia skóra nadal wydaje się ściągnięta - z pewnością nie działa przeciwzmarszczkowo ani regrnerująco - dostałam uczulenia na twarzy - zaognione "placki" z uczuciem pieczenia i "narastania" na twarzy Nigdy więcej! Używam tego produktu od: listopad 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    jowisia
    8 grudnia 2014 o 14:46
    Bardzo dobry !
    Ojej, jakie negatywne opinie zebrał ten krem ! :) Jak dla mnie jest wspaniały, idealny na jesień i zimę. Kosmetyk pięknie pachnie, posiada akuratną konsystencję, bardzo ładnie się rozprowadza (idealny ślizg), wspaniale nawilża skórę, leciutko ją natłuszczając (pozostawia na skórze lekki, ale nietłusty film). Dla mnie doskonały na dzień, pod makijaż, jak i na noc. Nic nie zapchał, za to bardzo ładnie nawilżył i odżywił skórę twarzy i szyi. Na pewno jeszcze do niego wrócę. Używam tego produktu od: prawie 2 mscy Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek