Barwa Mydło specjalne siarkowe (stara wersja)

• 12 sierpnia 2013 o 11:16
    Podrażnia i wysusza skórę
    Mam skórę wrażliwą, suchą ze skłonnością do wyprysków.. To mydło pogorszyło stan mojej cery, gdyż najpierw była poprawa (wypryski się wysuszyły i zniknęły) a następnie sucha skóra zaczęła produkować jeszcze większą ilość sebum co wiązało się z WYSYPEM pryszczy :( Pogorszyłam sobie stan cery niemiłosiernie.. NIGDY WIĘCEJ. Nikomu nie polecam tego specyfiku. -brzydko pachnie - nie pieni sie - podrażnia skórę - wysusza Zaletą jest cena i dostępność, oraz to, że mydło jest wydajne. Używam tego produktu od: używałam przez miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    elbrus
    7 maja 2013 o 0:10
    Nie pomogło
    Kupiłam za jakieś 8-10 zł, co uważam, że już jest pewnym wydatkiem. Używałam przez wiele miesięcy. To, co mogę powiedzieć, to wyrażenie żalu, że mydło nie działa tak intensywnie, jak mocno pachnie. Zapach siarki (jeśli ktoś nie wie, to zapałki pachną siarką ;) ) jest mocny, odnosi się wrażenie, że używa się też mocnego specyfiku. Kompletnie się nie pieni. Ani odrobinkę! Przez co bardzo wydajne! W moim przypadku tak nie jest. Wypryski jak miałam, tak mam, nic nie pomógł. Kompletnie nic. A twarz po jego użyciu robiła się podrażniona. Nie tak powinna wyglądać pielęgnacja :( + za polską markę z tradycjami - za brak efektów Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno skończone
    cushion
    27 marca 2013 o 23:51
    dobre
    idealny do mycia 2-3 razy dziennie, ładnie matuje i goi rany po pryszczach, może jednak troche przesuszać skóre co po kilku minutach powoduje nadmierny \'wylew\' sebum Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 28 lutego 2013 o 15:55
    polecam
    cera mieszana - sklonnosci do powstania pryszczy w okresie letnim - wtedy moja cera robi sie półtłusta. stosowalam wszelkiego rodzaju toniki - dzialaly przez kika godzin po czym od nowa pojawia sie problem. musze przyznac ze mam za soba takze kuracje u specjalisty-przepisal mi masci, tabletki-nic nie podzialalo. kupilam mydeło i vola! - juz po 3 dniach polowa pryszczy zniknela! jestem w szoku. cera swietna. oczywiscie po mysciu wysuszona ale stosuje krem nawilzajacy opakowanie bardzo wydajne MOJE PYTANIA DO WETERANEK TEGO KOSMETYKU:) - czy robicie przerwy w stosowaniu mydełka? jesli tak jak długie ******- CHODZI MI O TO CZY SKÓRA PO JAKIMŚ UPŁYWIE CZASU NIE PRZYZWYCZAJI SIE DO MYDEŁKA I OD NOWA ZACZNIE SIĘ MOJ KOSZMAR- bardzo prosze o rady:) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
    el_ch
    29 kwietnia 2012 o 17:44
    najlepsze
    Mimo, że mam suchą cerę, czasami na twarzy pojawiają mi się jakieś dziwolągi, które mydło skutecznie zwalcza. Zdziałało cuda z moją skórą, gdy po poważnym wypadku i przeleżeniu kilku miesięcy w łóżku naćpana lekami (od tramadolu po morfinę) moja skóra dostała tak w kość, że nie poznawałam siebie w lustrze - postarzałam się o 5 lat w 4 miesiące, nie mówiąc o dziwnych białych pryszczach, które były tak głęboko, że potrafiły kwitnąć sobie na mojej twarzy przez miesiąc i dłużej nie zmieniając aspektu i boląc. Do tej pory doleczam plamy, ale mydło siarkowe bardzo mi pomogło. Świetnie działa na nogi po depilacji - wiadomo nie bezpośrednio po, mogłoby być bolesne, ale u mnie zwalcza wrastające włoski i pryszczyki pojawiające się przy długoletnim stosowaniu depilatora. Kolejna sprawa - świetne do stóp, na które w klimacie w którym mieszkam trzeba bardzo uważać. We wszystkich wypadkach, jako że mam suchą skórę, ewentualnym wysuszeniom, które mogłoby powodować zapobiegam aplikując kremy. Ogólnie mówiąc dla mnie to bomba. Wiem, że nie należy pisać o reakcjach osób trzecich, tylko o własnych doświadczeniach, jednak w formie ciekawostki napiszę o tym. Poleciłam je dawno (jakieś 10 lat temu) koleżance z bardzo dużym problemem trądzikowym. Miała czerwone ropne pryszcze na twarzy, blizny i nic nie pomagało, ani leki, ani drogie kremy (stosowala m.in. Vichy) i nie było żadnego efektu. Po kilku miesiącach z mydłem siarkowym problem znikł, jak za dotknięciem czasodziejskiej różdżki. Wracając do mnie, mydło od zawsze i na zawsze na problemy. Szczerze polecam, warto spróbować. Plus za cenę, zapach mi nie przeszkadza, można przywyknąć. Używam tego produktu od: lat Ilość zużytych opakowań: 8-10 nie pamietam