Avon Złocisty balsam podkreślający opaleniznę

• 25 sierpnia 2009 o 16:35
    Spoko, ale...
    Mam ten balsam, ale chyba jakiś nowszy, bo w innym opakowaniu, takim niebiesko-białym. Kupiłam w promocji za 13.90. Zapach mógłby być ładniejszy, jak się nałoży na skórę to fajnie wygląda w słońcu, ale za krótko :/ niestety efektu trochę, ale znika szybko i zostaje parę drobinek brokatu. Na następne lato mi trochę starczy z obecnego opakowania, więc nie wiem czy ponownie go kupię :) Używam tego produktu od:ok.3mies. Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    Mandy
    10 kwietnia 2009 o 18:57
    jestem zadowolona :)
    A więc tak... Jestem zadowolona z tego balsamu, bo: ładnie pachnie w dobrej cenie za 200 ml pieknie podkreśla opaleniznę długo się utrzymuje Producent zasugerwał na opakowaniu, ze balsam może wysuszać. Tak się dzieje, dlatego przed użyciem smaruję się normalnym, nawilżającym balsamem i jest ok:) Nie wiem, czy kupię go ponownie, bo lubię próbować kosmetyki z róznych firm Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 4 września 2008 o 19:11
    Ujdzie.
    Plusy: -drobinki są niewielkie dlatego doskonale prezentują się na skórze; -nałożenie większej ilości na DOBRZE opalone nogi daje efekt rajstop; -szybko się wchłania; -konsystencja nie jest rzadka; -opakowanie poręczne; -długo się utrzymuje; -tubka mieści 200 ml co dla mnie jest ogromnym plusem. Minusy: -zapach-w kontakcie ze skórą robi się chemiczny.Z tubki pachnie nawet,nawet ale TYLKO w tubce; -zaliczam go raczej do kolorówki niż kosmetyku pielęgnacyjnego ponieważ jego efekt nawilżenia jest mierny a raczej w ogóle go nie ma.Chociaz producent nie zapewniał nas o jakimkolwiek nawilżeniu.:)Szkoda-bo brakuje go w tym kosmetyku. Nie wiem czy skuszę się na niego ponownie.Raczej poszukam czegoś o lepszym zapachu i dodatkowym nawilżeniu.Dobre nawilżenie jest podstawą dla skóry po kąpielach slonecznych. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1-ego
    malva*
    8 czerwca 2008 o 18:20
    Suuuuuper:D:D:D
    Plusy: - konsystencja - śliczne złote drobinki - efekt opalonej skóry - poręczne opakowanie - dość ładny zapach - lekko nawilża - utrzymuje się bardzo długo (cały dzień) - cena Minusy: - trzeba dobrze rozsmarować, by nie było smug - mało wydajny Ogólnie gorąco polecam:D Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:w trakcie 2
    gothika
    23 lipca 2007 o 14:09
    super
    Polecam. Super połyskuje, ma dużo drobinek. Można sobie stopniować efekt. Jak się go nałoży więcej to i brązuje skórę. Odowiada mi tez zapach. Może nie jest zbyt wydajny ale to przez to że dużo go nakładam:D Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań:2