Avon Planet Spa, India Intensity, Body Cream Krem do ciała

Lewese4
    22 marca 2017 o 23:11
    Ok
    Masło to jest gęste i treściwe. Obłędnie pachnie orientalnymi nutami. Ma wygodny słoiczek i w miarę przystępną cenę. Nawilża dobrze, jednak troche wolno się wchłania i gdy nałożymy go za dużo to zaczyna się rolować i brudzi ubrania. Główną zaletą tego kremu był zapach, dlatego już do niego nie powrócę.
    U konsultantki
  • 28 listopada 2016 o 20:12
    Egoztyczne akordy zamknięte w kosmetyku
    Zalety: - bardzo podoba mi się ten lekko korzenny zapach - ma gęstą konsystencję musu - dobrze wygładza skórę i ją nawilża - nadaje jedwabistą miękkość - relaksuje Wady: - zapach po wielu stosowaniach się nudzi, jest uciążliwy, dość ciężki, powiedziałąbym że korzenno-świąteczny
    Claudia
    25 marca 2015 o 13:03
    Naprawdę zadowalający krem :)
    Testując i w zasadzie odkrywając różne mazidła do ciała Avonu szczególnym sentymentem obdarzam te z linii Planet Spa. Ten krem jest zdecydowanie bardziej nawilżający i odżywczy niż pozostałe, efekty jego stosowania utrzymują się też dłużej. Miałam początkowo wątpliwości gdy czytałam w katalogu o zapachu, ale okazał się naprawdę udany. Owszem, jest zdecydowanie korzenny, ale też zdecydowanie nie mdły i przesłodzony. Pachnie intensywnie i zapach długo utrzymuje się na ciele. Kolor kremu jest równie intensywny - pomarańczowy, ale nie barwi piżamy ani ubrań. Konsystencja bardzo udana - z jednej strony jest gęsta i treściwa, z drugiej wchłania się bardzo szybko i pozostawia jedynie delikatną warstewkę, na szczęście nie klejącą. Krem nie powoduje żadnych podrażnień, reakcji alergicznej ani nie zapycha porów skóry. Dosyć wydajny, mi starczył na 1,5 miesiąca używania na całe ciało. Polecam, zwłaszcza w promocji, ja kupiłam za 12,99zł. Używam tego produktu od: ok 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Luana5
    8 marca 2015 o 13:29
    Świetny- warty wypróbowania
    Bez przekonania, zamówiłam ten krem do ciała, ale nie żałuję. Jestem zadowolona na maksa. Ma pomarańczowy kolor i pięknie pachnie drzewem sandałowym przede wszystkim. Ma w sobie dużo oleku z drzewa sandałowego i sezamu i to powoduje, ze jest naprzwdę mocno nawilżający. Efekt utrzymuje się naprawdę długo. Szybko się wchłania. Skóra jest gładka i odżywiona. Zapach również utrzymuje się dosyć długo. Nie uczula, nie zapycha, nie podrażnia. Zamknięty w wygodnym pudełku. Jest tani. Ja kupiłam w cenie w promocyjnej 13 pln. Wiecej jak 20 pln nie kosztuje. Używam tego produktu od: od 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 14 października 2014 o 19:52
    polubiłam
    Jeden z lepszych kremów do ciała z serii PS. Kolor taki pomarańczowawy jak na zdjęciu bardzo bogata konsystencja.Mimo że jest gęsty świetnie się rozprowadza,szybko wchłania i nie lepi się do ubrań. Ma piękny zapach-jeszczy nigdy nie spotkałam się z takim zapachem w kosmetykach. Jest orientalno sandałowy lekko słodkawy z nutką trawy cytrynowej no po prosto pięknie.Bardzo dobrze nawilża i fajnie odżywia ale zaznaczam iż jestem posiadaczką skóry normalnej Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1