Avon Skin-So-Soft, Exfoliating Body Scrub Peeling do ciała

emilkac
    31 marca 2007 o 13:52
    To nie jest peeling
    Szczerze mówiąc, rozczarowałam się. To miał być peeling, a okazał się raczej cytrusowym żelem po prysznic z jakimiś grudkami. Mógłby najwyżej być peelingiem do twarzy :/. Na pewno nie spełnia swojej roli. Zdecydowanie nie polecam, beznadzieja :( Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1
    *lotte*
    28 września 2006 o 11:35
    to nie był peeling..
    Pamiętam, ze skuszona jakąs mega promocją, kupiłam go. A potem sie zastanawaiałam, po co mi to. Zel z kilkoma ziarenkami, pływającymi w nim. Miał drpapąc, ścierać martwy naskórek, a nie myc jak zwykły żel. Jako żel mógłby być
  • 6 kwietnia 2005 o 17:34
    to nie peeling :P
    Moim zdaniem kosmetyk ten nie ma zupelnie nic wspólnego z peelingiem. Nie czuję tych drobinek ścierających; niby jakieś są, ale prawie ich nie czuć. Ostatecznie nadaje się jako żel pod prysznic, ale nie takie jest jego przeznaczenie :) Ponadto żel ma drażniący zapach i wysusza skórę :( Używam tego kosmetyku od kilku tygodni ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 stycznia 2005 o 21:11
    fajny peeling
    Ja lubię ten peeling. Ładnie pachnie, dobrze wygładza skórę. Miło się rozprowadza na skórze. Całkiem dobrze wygładza. Podoba mi się i czesto do niego wracam:)
    justa79
    1 grudnia 2004 o 15:44
    kwiatowy dobry
    Miałam wersję o standardowym zapachu serii SSS - kwiatowym. Sam zapach bardzo mi się podoba, więc nie mogę na niego narzekać. Peeling dobrze ściera naskórek, jest OK. Natomiast śliczny, odświeżający zapach cytrusowy również kojarzę, gdyż miałam w tej wersji chłodzący żel do ciała i żel pod prysznic. Ilość zużytych opakowań: 1