SVR Lysanel Lotion Active, Tonik do twarzy

• 13 lutego 2014 o 14:43
    Rewelacyjny i skuteczny w trądziku i ŁZS tonik
    Tak, zdecydowanie bym go kupiłam, gdyby firma SVR ponownie rozpoczęła jego produkcję. Doskonale radził sobię zarówno z trądzikiem jak i plamami wynikającymi z ŁZS. Stosowałam go przez jakieś 3 lata od okrycia tego cuda, świetnie oczyszczał twarz. Większe krosty wyskakiwały raz na 2-3 miesiące. Niestety, później go zabrakło i nigdy już więcej żaden produkt, tonik, serum czy krem nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Był lekiem na całe zło na twarzy, z którym borykam się od okresu dojrzewania. Nie był super wydajny, używałam do 2, 3 razy dziennie, więc opakowanie starczało na miesiąc. Trochę śmierdział jak męska woda toaletowa, ale działał naprawdę rewelacyjnie. Tajemnicą był skład: AHA i BHA, kwas azelainowy świetny na trądzik, Zinc PCA (zwracajacie na to uwagę, cynk jest świetny w walce z trądzikiem i ŁZS). Poleciłabym, ale firma SVR produkuje teraz serię Lysalpha, która nie dorasta Lysanel do pięt. Używam tego produktu od: 3 lata bez przerwy Ilość zużytych opakowań: kilkadziesiąt po 100 ml
    KLPK
    3 września 2012 o 16:48
    Mój KWC !!!
    Zdecydowanie najlepszy tonik do trądzikowej i łojotokowej skóry, jaki używałam, a wypróbowałam ich masę. Był to genialny tonik, który świetnie oczyszczał skórę i zapobiegał nawrotom łojotokowego zapalenia skóry. Krem Lysanel Active też był świetny, ale mi sam tonik zupełnie wystarczał. Niestety, firma SVR przestała go produkować a seria Lysalpha jest kiepska w porównaniu z serią Lysanel. Zdecydowanie bym kupiła, gdyby znów pojawił się na rynku. Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: dużo
    Ilena
    27 sierpnia 2008 o 23:29
    KWC
    chyba połowa ludzi tutaj nie wie że tonik nie leczy trądziku tylko go zalecza... leczy to krem .... więc połowe komentarzy bezsensownych w połączeniu z kremem lysanel active ten produkt działa cuda już po tygodniu stosowania ... zniknął wysyp i ogólnie już jest ładnie ... te kosmetyki raczej są dla ludzi którzy na bierząco biorą bratek lub innaczej oczyszczają organizm poniewaz produkty z tej serii oczyszczają bardzo cere i mozna spodziewać się wysypu oczyszczającego Używam tego produktu od:długo Ilość zużytych opakowań:dużo
    neya
    5 maja 2007 o 23:27
    wątpliwy
    Właśnie zakupiłam drugie opakowanie przekonana przez jakąś strasznie upierdliwą laskę w aptece, że aktualnie jest to najlepszy specyfik na trudną skórę. Jakoś trudno mi w to uwierzyć, bo pierwsze opakowanie nie przyniosło żadnych rewelacji- właściwie nie wiem czy przyniosło cokolwiek oprócz opróżnienia portfela (38 zł). Ale moja skóra tak długo była nieciekawie wyglądająca, że wierzę że potrzeba odpowiednio długiego czasu żeby ten stan poprawić i osiągnąć jakieś efekty. No cóż to że nie działa to może moja wina - koszmarnie drapię wszystko;/. Do rzeczy- drogi, niewydajny (4 tygodnie), mała pojemność, trudno wylać z twardej buteleczki pożądaną ilość. Mam nadzieje że po drugim opakowaniu będę mogła zmienić mu ocenę. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań:1
  • 19 kwietnia 2007 o 22:23
    oczyszczanie bez efektów
    Myślałam, że pomoże podczas tzw. masakr, czyli wysypu intruzów dość nieprzyjemnych. Rzeczywiście jest mocny, zgodzę się z poprzedniczkami, nic z tej jego mocy więcej jednak nie wynika- co najwyzej twarz się zaczerwienia. Oczyszczenie jest, cera na parę chwil jakaś taka ładna, ściągnięta, gładka, ale to szybko mija, wraz z nałożeniem kremu już! Długotrwałych efektów na pewno nie ma, nie przyspiesza gojenia i likwidacji pryszczy, nie zwęża porów. A w użyciu jest dość nieprzyjemny, no i drogi [choć wydajny], więc uważam, że do zdecydowanie zbędny wydatek. Albo ja taka fussy jestem ;). Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:-