Bardzo fajny kremik kupiony na promocji w rossmanie;)) Bardzo dobrze nawilza skóre pozostawia miekka i spręzysta:)) Obszerne opakowanie pozwala zużyc produkt do samego końca . Bardzo mily delikatny i jednoczesnie neutralny zapach :)Cena bardzo niska a wydajność produktu średnia:) Myślę że jak go jeszcze kiedys znajdę na promocji być może skuszę sie ponownie;)
Tanioszek o superhiper marnej wydajności.
Świetnie nawilża, odżywia, zmiękcza skórę, koi. Tylko czemu całe opakowanie końcy się po 2,5tygodnia?
Nie ujędrnia - prynajmniej nie zauważyłam.
Ładnie pachnie, ma zbitą konsystencję, to przyjemność jego używać. Przemyślane opakowanie, dzięki któremu nie musimy nurkować dłonią w pojemniku, a jedynie sunąć po produkcie i nabierać kosmetyk.
Bardzo przyjemny krem, którego nie mogę dorwać w żadnym pobliskim Rossmannie.
Wybaczam mu niską wydajność tym jak ratował moją suchą skórę.
Gdy jeszcze gdzieś dorwę to napewno kupię. :>
Używam tego produktu od: 2,5 tygodnia
Ilość zużytych opakowań: 1 op.
Lekki nawilżający krem do ciała o marnej wydajności
Krem ten kupiłam szukajac lekkiego ujędrniającego nawilżacza. Krem jest niezły.
Moja skóra na ciele jest b. sucha - w zimę jest jeszcze bardziej wysuszona i wymaga mocno nawilżających balsamów i maseł do ciała
Krem ma wygodne odkręcane opakowanie, przez co da się go zużyć do cna. Konsystencja jest lekka, nie zbita i tępa. Dzięki temu ładnie rozsmarowywuje się na ciele.
Nieźle nawilża - w lecie zdaje egzamin. Wtedy jest lekki i nie trzeba go dużo by nawilżyć całe ciało. Obecnie, gdy nadchodzi zima staje się zbyt lekki i za mało nawilżający - w ten czas wolę mocniej nawilżające masła - np. z TBS Shea, czy balsamy takie jak Klasyczna Nivea niebieska lub czerwony Neutrogena, które świetnie odżywiają skórę na ciele. Dlatego jest dla mnie niezbyt dobrym pomysłem na jesień czy zimę gdy skóra potrzebuje czegoś bardziej regenerującego - muszę go po prostu sporo użyć, by dobrze nawilżyć ciało. Wtedy wystarcza na 2 tygodnie jedno opakowanie (sic!) stosowane na całe ciało. Przy użyciu na nogi wystarcza na 2,5 tygodnia przy sezonie jesiennym. W lato wystarczył by pewnie na miesiąc stosowania.
Co do ujędrnienia - moja skóra jest młoda (25 lat), choć wyczuwam w nim ujędnienie - skóra nie jest wiotka.
Krem jest nie drogi, jednak jego pojemność i słaba wydajność - mimo niezłego działanie nie zachęca mnie do zakupu.
Krem zużyłam przez 2 tygodnie stosując go na całe ciało co 2 dzień - dlatego nie polecam, bo jest nie wydajny - jest go po prostu mało.
Używam tego produktu od: 2 tygodnie
Ilość zużytych opakowań: 1 całe