Golden Rose Ultra Diamonds Volume Lipgloss

• 26 stycznia 2010 o 21:35
    Super!!!! niezastąpiony!!!!!!!
    Używam już kilka lat jednego koloru ,a mianowicie 103.Kolor rewelacyjny, na ustach jaśniejszy bardziej delikatny, cielisty.Błyszczyk jest super gęsty, nie spływa, na moich ustach trzyma się bardzo długo i nadaje im efekt jakby powiększenia:-)Usta są po nim bardzo wydatne,kuszące i ślicznie się mienią dzięki drobinkom połyskującym. Dla mnie jest to KWC i nie zmienie go na żaden inny:-) Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:4
  • 22 listopada 2008 o 17:55
    dla mnie super!!
    blyszczyk jest swietny.dorownuje klasa duzo drozszym blyszczykom.jest gesty i bardzo dlugo utrzymuje sie na ustach.kolorki raczej transparentne w tubce wydaja sie duzo ciemniejsze.slicznie sie mieni,drobinki nie sa tandetne.uzywalam zawsze isa dory ale ten blyszczyk jest taki sam a cena znacznie nizsza.polecam wszystkim!!! Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:3
  • 16 marca 2008 o 12:00
    extra
    jestem zauroczona tym błyszczykiem. z tej serii są do wyboru naprawdę piękne odcienie.błyszczyk nawilża usta i cudownie wygląda ponieważ sie bardzo błyszczy a malutkie drobinki pięknie lśnią na ustach.jest nie drogi a trwały i ładnie pachnie:)na pewno go jeszcze kupie:) Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 4 października 2007 o 21:07
    Dobry
    Miałam dwa kolory z tej serii błyszczyków. Przy mojej skłonności do wysuszania ust rzadko trafiam na błyszczyk, który mnie nie zmasakruje. Ale ten produkt jest bardzo dobry, gęsty, nawet się trzyma na ustach, ładnie i dyskretnie błyszczy (chociaż nie wszystkie mają połysk). Wybór kolorów nie jest zbyt duży, ale można sobie coś wybrać do każdej karnacji i koloru stroju. Uwaga, one mają tak intensywne kolory tylko w opakowaniach, po aplikacji są subtelniejsze. W ogólnym podsumowaniu wypadają co najmniej tak dobrze, jak LOreal Glam Shine. Pewnie go jeszcze kupię Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:3
    pris
    14 maja 2007 o 17:06
    Kiepskawy.
    Wygląda dobrze przez pierwsze 15 minut. Klasyka taniego błyszczyka, jest - i już go nie ma. Nietrwały, wysusza usta, wygląda... dziwnie po paru minutach (brokat się jakby skupia w zagłębieniach ust, nie wygląda to estetycznie.) Nie polecam, pieniądze wyrzucone w błoto (nawet tak drobna suma). Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1