Iwostin Intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu SPF 20 (stara wersja)

• 9 grudnia 2012 o 16:45
    TAKI NIJAKI...
    Dla mnie ten krem jest zdecydowanie nijaki, a jak na taką cenę to nawet kiepski;/ Miał być to krem intensywnie nawilżający przeznaczony do skóry wrażliwej. Moja skóra jest problematyczna, zwłaszcza przez trądzik :( W czasie lata krem radził sobie z nawilżeniem mojej skóry dość słabo. Cięzko się wchłaniał, a po kliku godzinach buzia (jeśli nie używałam podkładu) bardzo się wysuszała, a jeśli był nałożony pod podkład szybko się świeciła. I tak źle i tak niedobrze:( W miejscach gdzie skóra była bardziej wysuszona (okolice oczu, nosa, policzki) musiałam używać innego kremu, gdyż ten podrażniał mi te miejsca i jeszcze bardziej je wysuszał. Jeśli tylko był czas, gdy nie miałam większego problemu z cerą był dość znośny. Plus za prawie niewyczuwalny zapach, za spf 20 oraz za wydajność. Kolejny raz na pewno go nie kupię. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno całe 75 ml
    szpilla
    15 listopada 2008 o 21:58
    nawilża, ale krótko
    Krem nawilża, ale moją wymagającą skórę jedynie na kilka godzin - po ok. 8 godzinach skóra wymagała kolejnego nawilżenia.... Przetestowałam i nie kupiłam więcej :( Używam tego produktu od: używałam Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 października 2008 o 23:59
    Dobry nawilżacz
    Kupiłam przez przypadek,bo mojego akurat nie było,dopiero zamawiali - i trafił do mnie w zastępstwie.Swoje zadanie spełnił -dobrze nawilżał,koił podrażnienia.Posiadał bardzo lekką fajną konsystencję - nie tłustą.Jeszcze z plusów: był bezzapachowy,nie kleił się na twarzy.Ogólnie dobry nawilżający krem do mojej cery - tzn.mieszanej. Używam tego produktu od: 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 12 września 2008 o 13:54
    brzydki
    A idźcie mi z takim badziewiem. Nie robi nic- w ogóle nie nawilża i masakrycznie się wchłania. Moja tłusta skóra często się również przesusza i ten krem ani nie zapobiega ani nie leczy. Pod podkład też się nie nadaje, bo wchłania się kiepsko. Skóra zaraz po aplikacji jest buraczana wręcz i zaczerwienienie schodzi dość wolno. Poza tym to główny podejrzany w aferze o intensyfikację pryszczy i zaskórników. Trzęsę się cała, jak o nim myślę. Na nieszczęście, jest tak wydajny, że w końcu po prostu go trzeba wyrzucić z zawartością w środku, bo ma się go dosyć. Oj, Iwostin, iwostin. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań:1
    MaryEli
    10 czerwca 2008 o 10:54
    Całkiem dobry
    Kupiłam ten krem za namową mojej kosmetyczki, która przeraziła się na widok mojej przesuszonej skóry. Rzeczywiście od momentu, kiedy go stosuję kondycja mojej skóry na twarzy bardzo się poprawiła. Krem ma lekką konsystencję, jednak w gorące dni moja strefa T niestety się błyszczy, ale przecież to nie jest krem matujący. Na początku użytkowania kremu moje policzki (przesuszone) lekko sie różowiły, bez żadnego pieczenia, czy uczucia ściągnięcia, ale teraz już jest w porządku. Może moja skóra musiała się do niego przyzwyczaić. Podsumowując to jeden z lepszych kremów, których do tej pory używałam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1