Garnier Fructis, Gęste i zachwycające, Głęboko odżywcza maska do włosów cienkich (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 9 maja 2017 o 11:50
    Nie na dłuższą metę
    Jestem w połowie opakowania i czuję, że moje włosy przyzwyczaiły się do tej maski. Na początku były miękkie, czuć było nawet że grubsze. Z czasem przestały jednak być zachwycające. Duży plus za zapach i wydajność :)
  • 5 maja 2017 o 16:50
    Polecam ;)
    Bardzo fajna maska, mam włosy cienkie, szybko przetłuszczające i się i ta maska ich nie obciąża w najmniejszym stopniu. Widzę też odżywienie moich włosów po jej użyciu, są znacznie bardziej przyjemne w dotyku. Nie jest to jednak znaczna poprawa mimo regularnego używania, ale ja jestem zadowolona. Zapach też na plus. ;)
  • 22 stycznia 2017 o 12:43
    Godna polecenia
    Dobra maska, jak i inne Garnierowe produkty do włosów. +jest bardzo wydajna +gęsta, kremowa i bogata konsystencja +dobrze nawilża, regeneruje i wygładza włosy +poprawia wizualnie stan i kondycję włosa +faktycznie jakby lekko pogrubiała strukturę włosa +przyjemnie pachnie +nie wymaga trzymania na włosach nie wiadomo ile czasu Polecam!
  • 6 grudnia 2016 o 12:50
    Nie mam jej nic do zarzucenia
    Bardzo podeszła mi ta maska. Trudno sobie nią zrobić krzywdę. Może przy naprawdę za dużej porcji mogłaby obciążyć włosy, ale przy umiarkowanym dawkowaniu będzie ok. Nawet dla włosów, które są podatne na obciążania. Trzeba jedynie dobrać odpowiednią dawkę i wszystko będzie ok. Mimo lekkiej konsystencji dobrze się rozprowadza po włosach, nie spływa, od razu czuć, że otula włosy. Ma delikatnie kwaskowo-owocowy zapach. Nie zostaje na włosach, szkoda.. Włosy się dużo lepiej rozczesują, jak bez odżywki. Właściwie to bardzo wydajna maska. Używam bez strachu co drugie mycie wiem, że kiedyś po nią sięgnę, bo nie robi mi kuku ani z włosami ani ze skalpem. mogłaby jedynie jako maska lepiej radzić sobie z końcówkami. Te wymagają dodatkowego środka zwłaszcza jak się suszy suszarką.
  • 21 listopada 2016 o 20:19
    Uwielbiam
    Moje włosy idealnie współgrają z serią Garnier Fructis. Co do samej maski, to jest bardzo wydajna, ponieważ wystarczy niewielka ilość, aby pokryć włosy. Stają się one gładkie i rozczesują się bez wysiłku, a dodatkowo - co jest dla mnie bardzo ważne - prawie nie kołtunią się w pracy. Poza tym jest w fajnym, wygodnym słoiczku, dzięki czemu stała się moją ulubioną wyjazdową maską (regularnie stosuję inną, która jest tylko w litrowym słoiku).