AA VITALlift, Krem na noc

• 7 maja 2005 o 19:17
    doskonaly
    doskonaly,ma swietny zapach,konsystencje,daje efekty,super sie wchlania,mozna go nalozyc wiecej....lubie go.mam cala serie.polecam
    Yolla
    23 lutego 2005 o 22:28
    Bardzo dobry!
    Do kupna tego kremu zachęciły mnie dobre opinie i niska cena :) Okazało się, ze jest to dla mnie idealny kosmetyk. Ma bardzo delikatną konsystencję, super zapach (faktycznie pachnie podobnie jak perfumy L eau par Kenzo), szybko się wchłania, nie świeci się, skóra po nim jest taka aksamitna :) . Pięknie wygładził mi pionowe kreski pomiędzy brwiami i "zagniecenia" na dekolcie (lubię spać na boku, co niestety nie jest dobre dla skóry dekoltu). Naprawde nie spodziewałam sie tak dobrych efektów po kremie za 13 zł :) Naprawde miło jest rano spojrzeć w lustro :)
    wenezja
    3 lutego 2005 o 21:33
    Brawo
    Przyznam, że krem mnie zaskoczył pozytywnie. Moja skóra jest wymagająca. Za tłuste kremy powodują wypryski i zaskórniki, a zbyt lekkie wysuszają ją. Ten krem jest swietny. Nie przetłuszcza i nie suszy. Pozostawia lekki film na twarzy. Zauważyłam też jego działanie liftingujące- fakt, że mam dopiero 23 lata, ale miałam cerę poszarzałą. Teraz aż promienieje! :-) Przetestowałam juz mase kremów i myslę, że ten jest godny polecenia. Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań:1 Recenzja: ...
    kai555
    19 stycznia 2005 o 10:40
    ogólnie bardzo przyjemny
    Bardzo przyjemny krem - nie za tłusty, nie za wodnisty, dobrze się wchłania (zostawia tłustawą warstewkę ale nie czuje się jej na twarzy). Umnie nie ma co wygładzać ani napinać :-) tak więc nie mogę poręczyć za działanie przeciwzmarszczkowe/liftingujące. natomiast podoba mi się to że kiedy go użwam skórę mam ożywioną, elastyczną i miekką. Budzę się z lekko nawilżoną, chłodną buzią - bardzo to lubię. Poza tym skóra jest wypielęgnowana i ma ładny kolor, nie wyskakują żadne niespodzianki :-) Bardzo wydajny, cena niewygórowana (choć zdrożał - 15,99zł w hipermarketach). Odejmuję dwie gwazdki - jedną za brak rewelacji (nie jest to krem o MOCNYM działaniu - pielęgnuje ale dostatecznie) i drugą za podrażnienie naczynek - to akurat poważny problem. Zaraz po nałożeniu (po wcześniejszym dokładnym zmyciu makijażu i umyciu buzi żelem) pojawia się rumień i twarz robi się gorąca :-( Ten efekt specjany znika po ok godzinie. Krem jest przeznaczony dla alergików i osób z problemami skórnymi więc oczekiwałam że nie będzie takich problemów, nie będzie podrażniał naczynek. Krem nie spowodował trwałych zmian w naczynkach (całe szczęście) i to podrażnienie da się przeżyć ale nie powinno go w ogóle być!
    Martaa2
    13 czerwca 2004 o 14:50
    Bardzo dobry
    Kupiłam ten krem zachęcona bogatym składem i niewysoką ceną. Krem ma bardzo miłą konsystencj, mnie ona przypomina budyń. Ładnie, świeżo pachnie- coś jak perfumy L eau par Kenzo. Bardzo dobrze sie rozsmarowuje, ma świetny poslizg- nic nie trzeba zmudnie wcierać ani wklepywać. Zostawia lekki film na twarzy, ale że to krem na noc to mi nie przeszkadza. Rano buzia jest wygładzona, dobrze odżywiona i napięta.Podoba mi się też opakowanie- taki smukły, biały słoiczek z liliową nakrętką.