Sunsilk Volume+, Lekki krem zwiększający objętość włosów

• 23 września 2012 o 17:09
    Niestety, najgorszy z kosmetyków Sunsilk.
    Krem miał zwiększać objętość włosów. Niestety, nie działał. Obciążał włosy (a moje są rzadkie, cienkie i przetłuszczające się u nasady) jak zresztą prawie wszystkie kosmetyki bez spłukiwania. Na szczęście nie wysuszał ich, jak wiele tego typu specyfików. Ładnie pachniał i kolor opakowania również był miły dla oka. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    emma-e4
    15 kwietnia 2009 o 10:49
    nie dla mnie
    kupiłam z myślą o moich kręconych włosach, które choć z natury puszyste w zimę pod czapką przyklapują krem? raczej rzadkie mleczko, które przecieka mi przez palce włosy zamiast robić sie puszyste raczej właśnie tracą puszenie, to chyba nie ta funkcja ładnie działa na moje loki, poprawia skręt, likwiduje sianowatość, wysychając utrwala loki dopiero po rozczesaniu wieczorem widzę coś, czego nie określiłabym jako puszystość tylko jako sianowatość- włosy widać że są suche, łamią się, są szorstkie i trudno je rozczesać - chyba nie o taki efekt chodzi ładny zapach i pompka, którą można zakręcić i nic sie nie naciśnie przez przypadek wydajny, wprost nie mogę do zużyć, Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:1
  • 7 kwietnia 2009 o 13:33
    super
    Stosuje go jakieś 3 lata, gdy kupiłam go po raz pierwszy i nałożyłam na włosy od razu myłam, włosy były tłuste przyklapnięte po prostu okropne, odstawiłam na klika miesięcy na półkę, aż pewnego dnia dałam mu jeszcze jedna szansę, ale tym razem dałam bardzooo malutką ilość naprawdę malutką :) i to było to:) wysuszyłam włosy i byłam zachwycona, lśniły, fajnie się układały i było ich więcej, jeśli będziecie już mieć ten kosmetyk to naprawdę ważna rzecz nakładajcie go bardzo mało, przy moich długich włosach dawało to świetny efekt :)Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam :) wycofali mi ten krem ;(( wszystkie sklepy w mieście zeszłam i w żadnych go nie było ;(
    wefhq
    9 kwietnia 2008 o 19:18
    Co to ma być?
    Kupiłam go jakieś pół roku temu,nie podziałał tak ja powinien. Parę dni temu zrobiłam kolejne podejście i ta sama historia. 1.klei włosy 2.jest to "ciężki" krem 3.włosy są po nim zwyczajnie tłuste(!) 4.po tym specyfiku nie mogłam ich ułożyć 5.chyba jedynym pozytywnym aspektem jest cena której i tak nie jest wart 6.ładnie pachnie :( nie polecam Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1/4
  • 14 marca 2008 o 19:20
    Super kremik:)
    Bardzo fajny lekki krem. Wystarczy mała ilość, żeby włosy miały dużą objetość. Po zastowaniu łatwiej można je rozczesać . Nie zauważyłam, aby obciązał lub przetłuszczał. Podoba mi się i kupię go ponownie. Polecam:) Edit: Pod koniec opakowania krem zaczyna śmierdzieć plastikiem. Gwiazdka mniej i nie wiem czy kupię go ponownie. Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:2