Vichy Normaderm Żel złuszczający do codziennego oczyszczania skóry z niedoskonałościami

• 29 stycznia 2017 o 20:55
    Świetny żel
    Bardzo dobry produkt! Pozostawia skórę niezwykle nawilżoną, świetnie usuwa resztki makijażu. Wydajność* 5 (starcza na długo, gdyż niewielka ilość produktu starcza aby oczyścić twarz) Zgodność z opisem producenta* 5 Zapach* neutralny, Stosunek jakości do ceny*5 Opakowanie*
    Kufa311
    24 października 2016 o 10:34
    Dobry
    Dla mnie ten żel jest po prostu dobry. + ładnie oczyszcza + przyjemna konsystencja + nie uczula + nie podrażnia + jest delikatny dla skóry + usuwa sebum i wszelkie zanieczyszczenia + opakowanie - cena
    Drogeria Super-Pharm
  • 14 grudnia 2015 o 22:54
    Przyzwoity
    Żelu używałam zanim nabyłam elektryczną szczoteczkę do oczyszczania twarzy. To naprawdę przyzwoity kosmetyk, ale jeżeli ktoś mający bardzo zanieczyszczoną skórę będzie od niego oczekiwał spektakularnych efektów, to srogo się rozczaruje. To tylko żel z peelingiem, działa jak każdy inny żel z peelingiem. Powierzchownie oczyszcza, ale z zaskórnikami i wągrami wiadomo, że sobie nie poradzi. Krzywdy nie robi nawet wrażliwej skórze, przyczepię się jedynie do tego, że przy swojej cenie mógłby być nieco bardziej wydajny. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: chyba trzy
  • 27 lutego 2015 o 22:48
    OD LAT NIEZBĘDNY!
    Moja cera - mieszana, tylko ten peeling do codziennego stosowania znosi (próbowałam stosować tańsze, tragedia na twarzy, zwłaszcza w strefie T) stosuję ten żel peelingujący od lat....właściwie od czasu gdy pojawił się na rynku....tak jak wspomniałam-próbowałam stosować tańsze specyfiki z tym samym (mniej więcej) składem....żel Vichy ZAWSZE wygrywał. \\nStosuję nadal, i będę do usr......nej śmierci:D ten jedyny jest w stanie wyregulować produkcję łoju w strefie T i przy okazji nie zasuszyć okolic skóry normalnej. \\n
  • 5 lipca 2014 o 23:12
    Na poziomie, ale ta cena...
    Wygodny peeling w żelu, o idealnej koncystencji, przyjemnym zapachu i właściwie działa jak peelingi za połowe tej ceny. Mimo wszystko nie można mu odmówić zalet. Wygładza, oczyszcza por, bardzo wydajny. Jest bardzo delikatny, do codziennego stosowania. Jak oczekujemy ostrzejszego działania wystarczy opuścić zwilżenie rąk albo twarzy, ale podejrzewam wówczas niestety nie powinno się go stosować na codzień. Gdyby nie cena byłby dla mnie idealny. Używam tego produktu od: z 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze i jak trafi się promocja, nie ostatnie