Lirene Dermoprogram Pearl Lifting 45+, Krem + korektor na zmarszczki wokół oczu i ust

• 8 marca 2016 o 15:10
    Bardzo dobry krem na zmarszczki
    Jestem bardzo zadowolona z tego kremu. Używałam dwa razy dziennie punktowo na zmarszczki - na tzw. "lwią" zmarszczkę między brwiami oraz na bruzdy nosowo-wargowe. W obu przypadkach widać wyraźne efekty używania kremu. Zmarszczka na czole stała się prawie niewidoczna, w zasadzie pojawia się tylko wtedy, gdy mam mocno przesuszoną skórę, natomiast bruzdy nosowo-wargowe wygładziły się i nie są tak mocno widoczne jak wcześniej, nie zbiera mi się zatem też w tych miejscach podkład (a wyglądało to koszmarnie). Krem posiada bardzo przyjemny, delikatny zapach oraz cudną konsystencję - lekką, kremową, dobrze wchłaniającą się. Opakowanie praktyczne - tubka z aplikatorkiem. Cena bardzo przystępna, więc z pewnością kupię ponownie. Dużym plusem jest również wydajność. Jedno opakowanie starczyło mi na jakieś 3-4 miesiące codziennego używania. Polecam! Myślę, że warto wypróbować. Używam tego produktu od: ok. 3-4 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 12 maja 2015 o 17:54
    To jest to !
    To jest to na co czekałam! + cudownie rozświetla skórę wokół oczu, + jest leciutki jak puszek, + czuję się cały czas bardzo komfortowo, + jestem bardzo zadowolona z tego produktu,
  • 5 marca 2015 o 20:41
    Mocno średni:(
    Skusiłam się na ten krem, ponieważ w Rossmanie akurat trwała promocja, a poza tym lubię produkty Lirene. Do 45 lat jeszcze troszkę mi brakuje, ale trochę profilaktyki nie zaszkodzi:) Niestety, krem nie do końca przypadł mi do gustu. Kosmetyk ma dość lekką konsystencję, biały kolorek, nie pachnie. Rozprowadza się dość dobrze, nie trzeba niczego wklepywać, ani wcierać. Niestety i na tym praktycznie jego zalety się kończą. Krem przede wszystkim bardzo słabo nawilza, już po paru godzinach czułam uciążliwą suchość pod oczami ( musiałam dokładać nową porcję)- a skoro nie nawilża, to jak ma zapobiegać zmarszczkom? Potem zauważyłam, ze niestety wysusza- moja skóra zrobiła się sucha, a drobne zmarszczki jakby się pogłębiły:( Nie wygładza, nie liftinguje- nic. Zero efektów:( Za to lubi podrażnić- mnie kilkakrotnie po jego uzyciu bardzo piekły i łzawiły oczy. Gdy tylko zmieniłam krem na inny- problem skończył się. Reasumując- więcej go nie kupię, kiepski krem a dla skóry 45+ zdecydowanie za słaby. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe