Soraya Clinic Clean, Nawilżający płyn micelarny do cery suchej i dojrzałej

• 6 grudnia 2016 o 9:15
    godny polecenia
    Płynu używam do zmywania lekkiego makijażu i odświeżania twarzy w ciągu dnia. Jest delikatny dla skóry, nie pozostawia uczucia ściągnięcia, nie klei się na twarzy, nie podrażnia suchej skóry pod oczami. Zmywa, to co chcę zmyć. Przypadło mi do gustu opakowanie. Lubię te smukłe buteleczki Sorai, wprost stworzone dla małych dłoni.
  • 15 grudnia 2015 o 17:34
    Idealny do szybkiego i efektywnego demakijażu
    Kupiłam ten produkt dla siebie w Rossmanie w promocyjnej cenie. Poszukiwałam produktu który dobrze i szybko oczyści moją skórę z makijażu. Produkt bardzo przypadło mi do gusty gdyż: - szybko usuwa makijaż ( nawet wodoodporny i utrwalony sprayem) - pozostawia skórę delikatnie nawilżoną i gładką -demakijaż nie wymaga intensywnego pocierania skóry - przebadany dermatologicznie i okulistycznie - nie powoduje uczuleń i podrażnień Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 200 ml
  • 18 czerwca 2015 o 8:13
    Świetny
    Płyn naprawdę mnie zaskoczył. Niewielka ilość świetnie zmywa makijaż oczu oraz twarzy. Zmywa nawet najcięższy tusz do rzęs jaki mam w kolekcji. Dobrze rozpuszcza podkład, korektor. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona jego działaniem. Po jego użyciu skóra jest odświeżona, nawilżona, płyn nie pozostawia uczucia ściągnięcia. Do tego nie uczula, nie podrażnia ani oczu, ani skóry. Jest bezzapachowy. Dodatkowy plus za wydajność, używam go razem z mamą i mamy go już prawie dwa miesiące. Jest to jeden z lepszych płynów jakich używałam do tej pory (pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że najlepszy). Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 stycznia 2015 o 22:06
    Mama jest zadowolona :)
    Ten płyn kupiłam około miesiąca temu dla mojej mamy. Jest bardzo mile zaskoczona jego działaniem. Płyn dobrze oczyszcza i nawilża jej suchą skórę. Pozostawia ją odświeżoną i miłą w dotyku. Jest bardzo wydajny. Cena adekwatna do jego jakości. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego