Avon Far Away Sensual Embrace EDP

agacio
    17 lipca 2012 o 21:52
    I tak i nie
    wygrałam za parę złotych na allegro nówkę, więc czemu nie przetestuję. Na początku skojarzenia. Kojarzy mi się z moją nadwagą pociążową z moim ogromnym zimowym płaszczem i przeraźliwym mrozem. Ale z drugiej znowu strony mam też miłe skojarzenia święta Bożego Narodzenia mój kilkumiesięczny synek, okres karmienia piersią. Mam mieszane uczucia.... Sam zapach jest zwyczajny raczej słodki mocno kwiatowy nadający się zarówno na dzień jak i na wieczór taki dziewczęcy chyba. Opakowanie wstrętne zupełnie mi się nie podoba. Używam tego produktu od: październik-marzec w sumie mam do dzisiaj większość flakonika Ilość zużytych opakowań: może 1/4
  • 22 czerwca 2012 o 14:12
    elegancki zapach
    Woda perfumowana ma bardzo ładny, niespotykany zapach. Długo utrzymuje się na skórze. Jest jednak trochę za słodka jak dla mnie. Po kilku użyciach mdliło mnie od niej. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50ml
    n89
    13 maja 2007 o 11:55
    Lubię:
    Mam próbki tego zapachu.Szkoda że nie jest już dostępny w katalogu, bo kupiłabym cały flakon. Śliczny jest ten zapach- romantyczny, czarujący, przenosi w swiat marzeń.Po prostu poezja. Chyba jeden z lepszych zapachów dostępnych w Avonie(choć prawie wszystkie mi się podobają), zdecydowanie lepszy od tego tradycyjnego Far Away, który jest trochę za mocny i nadaje się dla dojrzalej kobiety. Natomiast ten zapach nadaje się dla każdego. Idealny na wieczorne wyjścia np. do teatru, gdy jest użyty w większej ilości, ale również doskonale sprawdza się w ciągu dnia, użytyw ilości minimalnej. Potrafi każdego zauroczyć...Polecam. Używam tego produktu od:raz na jakiś czas Ilość zużytych opakowań:próbki
  • 8 stycznia 2007 o 18:54
    Szkoda, że juz go nie ma
    Udało mi się nabyć te perfumki jakis rok temu w jakiejś promocji, ale tak normalnie to ich nie ma. Były śliczne i miło je wspominam. Wielka szkoda, że już ich nie ma. Używam tego produktu od:miałam je może rok temu Ilość zużytych opakowań:jedno opakowanie
  • 25 czerwca 2006 o 18:33
    świetny :)
    Jeden z najładniejszych zapachów z avonu. Szkoda, że już nie można go zamawiać. Zapach naprawdę świetny :) Ten pierwszy Far Away jest okropny, ale ten Sensual jest genialny... Polecam :) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1