Yves Rocher Elixir 7.9, Youth Intensifier Serum [Youth Intensifier Serum] Rewitalizujące serum usuwające oznaki zmęczenia

• 6 stycznia 2018 o 18:40
    Tęsknie za nim
    Aktualnie przechodzę odwyk zakupowy, bo muszę wykorzystać zapasy, ale ten produkt ciągle chodzi mi po głowie. Co jakiś czas sprawdzam na stronie YR czy może jest jakaś promocja na niego i warto będzie złamać postanowienie o braku zakupów, ale na razie trwam w postanowieniu ;) Na pewno do niego wrócę, bo bardzo dobrze działa. Skóra po użyciu jest miękka, świetlista, nawilżona. Faktycznie sprawia wrażenie wypoczętej i zadbanej. Jednocześnie ma lekką konsystencje, szybko się wchłania, nie lepi się. Nadaje się pod makijaż. Polecam
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • cena regularna
  • 6 sierpnia 2016 o 16:46
    Zielono mi ; )
    Produkt ten kupiłam głównie ze względu na moje problemy z cieniami pod oczami. Chcąc mieć komplet, zaopatrzyłam się w krem i właśnie to serum. Serum ma fajną, lekko żelową konsystencję, która bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając kleistej warstwy na buzi. Nie doprowadza też do tego, żeby robiąc makijaż podkład się nam rolował przez to serum. Zapach również na plus: roślinny, delikatny. Skóra jest fajnie wygładzona, czuć, że robi się delikatna w dotyku. Polecam stosować razem z kremem na dzień, efekt jest bardzo dobry! :) Moim zdaniem jeden z najlepszych kremów od YR, dodatkowo wcale nie patrzcie na to, iż jest on w przedziale +30, gdyż jest lekki i głownie ma za zadanie rewitalizować oznaki zmęczenia, czyli np. jak w moim przypadku cienie pod oczami, a to sprawdziło się u mnie bardzo dobrze, mimo iż mam 22 lata, a nie 30 :)
  • 23 października 2015 o 23:51
    fantastyczne serum dla młodej cery !
    Serum jest idealne dla młodej cery. szybko się wchlania ! ma zelowo- płynną konsystencję Pipetka bardzo ułatwia nakładanie na twarz (z palców by splywalo) Dobrze nawilża i wygładza cera jest zdrowo zarozowiona/promienna nie pozostawia tłustej warstwy !!! CALKOWICIE SIĘ WCHLANIA jestem bardzo zadowolona ! P.S. Ten sam specyfik już co cery wrażliwej nie jest tak fajny... Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1.5 flakonu po 30ml
    aSHa85
    7 marca 2015 o 16:22
    świetny kosmetyk!
    Szklana buteleczka z pipetką jest wygodna w użyciu, jednak pod koniec jest problem z wydobyciem kosmetyku, ponieważ pipetka jest za krótka... Serum ma lekką konsystencję, szybko się wchłania do pół-matu. Niewielka ilość wystarczy by posmarować nim twarz, mimo to sam kosmetyk nie jest zbyt wydajny. Serum na pewno nie pomoże w usuwaniu zmarszczek, jednak u mnie świetnie się sprawdziło. Wygładzało skórę, sprawiało że wyglądała na bardziej napiętą oraz nabierała zdrowego wyglądu :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 9 lutego 2015 o 14:40
    mało skuteczny
    Nie oczekiwałam cudów, no ale ten produkt mógłby trochę bardziej się postarać, a tak owszem przywracał komfort, leciutko nawilżał, ale żadnego rozjaśnienia cery, poprawy ogólnego wyglądu, nie mówiąc już o zmniejszaniu zmarszczek nie zauważyłam. Samo stosowanie dość męczące, bo serum ma budyniowatą konsystencję, trzeba je wstrząsać przed użyciem żeby "budyń" nabrał jednolitej konsystencji. Pipetka działa poprawnie, ale nie sięga dna, nie wiem jak producent wyobraża sobie wydobycie tego "budyniu" z dna szklanego opakowania gdy zaczyna się już kończyć. Po za tym trzeba uważać z ilością, bo minimalnie za dużo powoduje problem z rolowaniem się, gdyż pozostaje wtedy na skórze dość lepki film. Zapach przyjemny, delikatny, charakterystyczny dla całej serii, produkt dobrze się rozprowadza. Prawie zużyłam już całe opakowanie, używanie przyjemne ale efekty mizerne, gdybym kupiła w pełnej cenie to bym była mocno niezadowolona.