Garnier Ultra Doux, Le Baume Merveilleux Huile d'Argan et de Camélia Intensywna odżywka z cudownymi olejkami do włosów zniszczonych i łamliwych

Garnier Ultra Doux Intensywna Odżywka Z Cudownymi Olejkami Włosy Zniszczone 200ml

• 2 stycznia 2018 o 21:18
    Pierwsza odżywka, która widocznie poprawiła kondycję moich włosów
    Kosmetyk kupiłam bez większego przekonania, bardziej z ciekawości i promocji, na którą akurat trafiłam. Bez przekonania też zaczęłam jej używać i przyznam szczerze, że wielkie było moje zdziwienie kiedy po niedługim czasie zauważyłam wyraźną poprawę w wyglądzie moich włosów. Przyznam, że byłam nawet zszokowana, bo był to pierwszy produkt, który spełnił wszystkie obietnice producenta. Włosy zyskały na objętości, stały się ładniejsze, grubsze, lepiej się układały i wyglądały na wyraźnie zdrowsze.
    Zalety:
    • piękny i długotrwale utrzymujący się zapach
    • widoczne działanie i wyraźna poprawa stanu włosów
    • włosy stały się odżywione, nawilżone, mniej się puszyły
  • 9 grudnia 2017 o 14:45
    Bardzo się polubiłyśmy
    Bardzo dobrze sprawdza się na moich włosach przetłuszczających się u nasady a suchych na całej długości. Nie obciąża, wygładza, dobrze się rozprowadza, jest dość wydajna. Nie wiem jak z dostępnością, bo widziałam ostatnio, że w Rossmannie nie będzie już w sprzedaży.
    Zalety:
    • działanie- włosy wydawały się być w lepszej kondycji
    • wygładzenie
    • nie obciążanie włosów
    Wady:
    • nie wiem ja teraz będzie z dostępnością/być może wycofują
  • 18 listopada 2017 o 21:43
    nie bardzo
    Coś ostatnio nie po drodze mi z odżywkami Garnier. Ta skusiła mnie cudownymi olejkami. Moje włosy lubią olejki i silikony, więc decyzja była szybka. Odżywka ma gęstą konsystencję i bardzo intensywny zapach, który utrzymuje się na włosach. Moje włosy sięgają pasa, więc musiałam użyć jej bardzo dużo żeby pokryć je całe od połowy. Po zmyciu nie zauważyłam żeby włosy lepiej się układały czy ładniej wyglądały. Owszem, łatwiej było je rozczesać ale na tym chyba działanie tej odżywki skończyło się. Z pewnością nie kupię ponownie.
  • 27 października 2017 o 22:51
    super!
    Odżywka wygładza włosy, sprawia, że robią się miękkie. Nie plącze włosów, nie obkleja ich i nie przetłuszcza. Wydajna, ma przepiękny, mocny, korzenny zapach, który utrzymuje się dośc długo.
    Zalety:
    • długotrwały zapach
    • nie plącze włosów
    • wygładza
    Wady:
    • efekt tylko do następnego mycia-dwóch
    deates
    16 października 2017 o 11:45
    średniak wśród odżywek
    Do zakup produktu skusiła mnie marka (lubię produkty Garnier), zapach oraz ładne opakowanie. Producent obiecywał cuda wianki - a wyszło tak średnio. Na włosach działa w sposób niezauważalny, ani nie nawilża, ani nie szkodzi. Duży plus za zapach i ładne opakowanie..
    Zalety:
    Wady:
    • brak nawilżenia włosów