Artdeco Permanent Lashes (Kępki rzęs)

musscat
    6 kwietnia 2009 o 15:29
    świetne na imprezę
    Kupiłam na imprezę sylwestrową. Niestety, nie potrafię sama ich przyklejać. Jeszcze z prawym okiem sobie radzę, ale lewe to już wyższa szkoła jazdy :( Wściekłam się niesamowicie, bo myślałam, że przyklejenie takich kępek to pryszcz i na imprezie będę uwodziła wzrokiem zza firan rzęs. Na dodatek oprócz rzęs kupiłam również klej i zmywacz do kelju co razem dało dość wysoką sumkę. Na szczęście niedaleko mnie jest mały jeszcze prlowski:) gabinecik kosmetyczny, gdzie kosmetyczka w sylwestra nie była obłożona robotą i przykleiła mi te nieszczęsne kępki. Efekt? przerósł moje najśmielsze oczekiwania. C-U-D-O-W-N-Y !!! Klej bardzo dobrej jakości, rzęsy wytrwały na swoim miejscu aż do świtu. A po imprezie dzięki zmywaczwi szybko pozbyłam się kępek, bo jednak za dnia nie lubię przerysowanych efektów i wystarczą mi moje naturalnie długie i gęste rzęsy :) Używam tego produktu od: sporadycznie Ilość zużytych opakowań: kilkanaście kępek
    Linka25
    23 sierpnia 2008 o 12:13
    efekt na tydzień
    To moje pierwsze w życiu sztuczne rzęsy, brak mi porównania. Te jednak wydaja mi sie bdb. Odnośnie łatwości/trudności przyklejenia nie wypowiadam sie-przykleiła mi je makijażystka, sama nie dałabym rady. Same kępki na oku dają przepiękny, bardzo naturalny, ale wyrazisty efekt. Na jedno oko przyklejałam 7 kępek co dawało spektakularny efekt. Klej jest bardzo mocny i rzeczywiście nie dla kogoś kto chce założyć kępki tylko na jeden wieczór. U mnie kępki wytrzymują 7dni. Jednak trzeba obchodzić sie z nimi dość ostrożnie, bo dość łatwo sie wyginają. Za to odejmuję jedną gwiazdkę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:
    elewi
    14 kwietnia 2008 o 12:51
    Pierwszy i ostatni raz
    Rzęsy pięknie wyglądają zaraz po założeniu (naturalny, ale też bardzo wyraźny efekt). Trzymają się doskonale całą noc i niestety jeszcze dłużej... Bardzo trudno je uzunąć nie uszkadzając własnych rzęs (klej trzyma niezwykle silnie i trudno go rozpuścić - w efekcie łatwo powyrywać włoski na których trzymają się kępki). Same rzęsy niestety powywijały się we wszystkie strony i pogięły już następnego dnia (mimo delikatnego demakijażu i ostrożnego ochodzenia się z nimi). Jeśli kępki tak bardzo się defasonują nie rozumiem po co tak mocny klej? Na pewno nie kupię tego produktu ponownie. Kępki nie są, jak się okazało, dość dobrej jakości żeby trzymać kształt dłużej niż jedna impreza, więc lepiej kupić coś tańszego. Klej odstrasza swoją koszmarną arcyskutecznością, a razem z rozpuszczalnikiem kosztuje majątek. Żałuję, że nie postawiłam na klej Duo - ponoć da się go zmyć przy demakijażu. Na razie zraziłam się do sztucznych rzęs, chociaż efekt wizualny jest spektakularny. Niestety boję się o swoje własne... Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań:
    mayyy
    2 lutego 2008 o 12:02
    dobre!
    Ładny efekt...i ogólnie jakość produktu bardzo dobra.Klej trzyma bardzo długo,chociaz to tez jest mały minus...czasami kepki schodza nierownomiernie przy demakijazu,tak wiec np na jednym oku odkleja sie dwie,a na drugim oku ani jedna nie chce zejsc,wtedy to pozostaje stale doklejac i wymieniac kepki albo rwac pozostale razem z rzesami,bo jesli nie masz płynu specjalnego do demakijazu firmy artdeco(ktorego nie kupilam...bo 35 zł za kepki,39 za klej i dodatkowo 45 zł,za 6 ml.buteleczke płynu było juz dla mnie za drogo)nie zmyjesz ich...no chyba ze bardzo cieniutko posmarowalas kepke klejem.Aha...jesli chodzi o wielokrotnosc uzycia za jednym zamachem kepek,to tez nie jest zbyt dobra,poniewaz czasami kepki przy demakijazu "gniota sie"co powoduje ze ponowne nalozenie tej samej kepki na oko nie jest juz rownoznaczne z naturalnym efektem. Zamierza ponownie kupic ten produkt,ale tylko i wylacznie dlatego ze nie spotkalam sie do tej pory z trwalszym produktem...;) Używam tego produktu od:1miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 12 marca 2005 o 18:18
    powalajacy efekt, bajer!!
    niesamowicie poprawiaja humor ;) budzic sie rano, spojrzec w lustro iii....szok! boski widok rzes, ktorych nie trzeba poprawiac maskara. bajka :) zdarza sie niektorym kepkom odpasc po 2dniach(u mnie czesto w trakcie snu). no i trzeba nie lada wprawy zeby pierwszy raz je przykleic :/ meczylam sie z nimi troszke-zeby w dobra strone byly wygiete,nie za blisko innych kepek...troche roboty jest,ale warto sie pomeczyc,polecam (pocwiczycie tez troche zwinnosc i miesnie rak ;) )