Gosh Curl It Baby!, Defining Cream Krem do włosów kręconych

• 11 maja 2017 o 18:40
    Całkiem niezły
    Kupiłam produkt z czystej ciekawości. Chciałam nadać włosom lepszego skrętu i ograniczyć puszenie się. I to mi się udało. Kosmetyk nie obciąża włosów, ładnie poprawia wygląd włosów falujących czy kręconych, przy tym jest dość wydajny. Mógłby mieć inne opakowanie, bo rzeczywiście nie widać ile jest jeszcze produktu w tubce i może skończyć się niespodziewanie, a chyba nikt nie lubi takich niespodzianek ;)
  • 27 grudnia 2016 o 22:06
    całkiem w porządku :)
    To jeden z kosmetyków do którego od czasu do czasu wracam. Nie jest on mega odkryciem i moim hitem nr. 1 który mam zawsze pod ręką, ale trzeba przyznać że spełnia moje oczekiwania. Nie jest ciężki co jest dla mnie bardzo ważne, podkreśla loki które po wyschnięciu są lekkie i zwiewne. Krem ma przyjemny zapach i lekką konsystencję... jedyne co mnie czasem denerwuje to czarne, nieprzeźroczyste opakowanie po którym zupełnie nie widać ile kremu zostało. Nie lubię kiedy podczas jego aplikacji dowiaduję się, że już nic nie ma w opakowaniu, a nie zawsze mam pod ręką coś jeszcze. :) Oprócz tego jestem zadowolona i na pewno wrócę do tego kremu w przerwach w poszukiwaniu mojegu numeru 1 :)
    pvtkv
    13 sierpnia 2016 o 22:27
    Dobry, ale nie rewelacyjny
    Do zakupu skusiło mnie -30%, do tej pory używałam pianek aby podkreślić skręt loków i stworzyć efekt ''wilgotnych włosów''. Krem jest wygodniejszy w aplikowaniu, nie skleja włosów, są po nim świeże i miłe w dotyku, jednak za taką cenę jakoś specjalnego szału nie ma, bo o wiele taniej można kupić piankę.
  • 8 listopada 2015 o 12:43
    Do tej pory najlepszy!:)
    Produkt poleciła mi miła Pani w Hebe. Naprawdę się sprawdza. Nie obciąż, podoba mi się naturalny w miarę skład. Można nim odświeżać loki na 2 dzień. Robi efekt naturalnie wyglądającej, lekkiej fryzury. Wart swojej ceny, zwłaszcza, że jest bardzooooo wydajny. Aktualnie rynek polski jest bardzo ubogi w kremy do loków, które by faktycznie coś robiły. Ten jest warto uwagi :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/2 pierwszego
  • 23 września 2015 o 20:04
    dobry
    Zabezpieczam nim końcówki, nie obciąża, ma nawet fajny skład, jest (bardzo) wydajny. W zimie nakładałam go na długość, jak miałam problemy z elektryzowaniem, sprawdzał się bardzo dobrze. No i plus za opakowanie, nic się nie zmarnuje :) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe