PUPA Miss Milkie, Shower Milk

meruru
    26 listopada 2014 o 23:30
    wspaniała słodycz
    Ślicznie pachnie, zapach utrzymuje się bardzo długo. Cudowny :) Są same plusy. Pięknie opakowane, a zapach nieziemski. Ja posiadałam białą czekoladę. Minusów brak. Używam tego produktu od: używałam go z 2 lata temu i towarzyszył mi trochę Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 14 lipca 2011 o 15:24
    słodkie wspomnienia
    Dobre kilka lat temu był to mój ulubiony żel pod prysznic.Oczywiście przedewszystkim ze względu na zapach.Miałam białą czekoladę , wanilię i chyba toffi.Co do działania.. pamiętam, że się dobrze pienił, zapach długo utrzymywał na skórze, nie wysuszał skóry.Za drogi jak na mleczko pod prysznic.W sumie to kupiłabym go jeszcze, ale pewnie nie ma go już w sprzedaży dlatego zaznaczam, że nie. Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: chyba 4
    mag9036
    5 września 2008 o 12:53
    Swietny zapach
    Mleczko ma przede wszystkim cudowny zapach (ja mialam wersje z biala czekolada). Pachnie slodko i apetycznie, naprawde jak biala czekolada. Jesli chodzi o dzialanie- nie wysusza skory, nie podraznia. Ale i tak tym, co przyciaga do tego mleczka pozostaje zapach Używam tego produktu od: uzywalam pol roku temu Ilość zużytych opakowań: 1
    droga A
    20 marca 2008 o 9:07
    bardzo przyjemne
    Miałam mleczko o zapachu białej czekolady o pojemności 125 ml. W zapasach mam jeszcze wersję migdałową. Żel zużyłam z dużą przyjemnością ze względu na bardzo przyjemny zapach. Nie jest on zbyt intensywny, nie zostaje na skórze po prysznicu, ale umila kąpiel. Ma wygląd zagęszczonego mleka, pieni się dość dobrze, starcza na krótko z racji niewielkiej pojemności. Nie wiem czy kupie ponownie ze względu na zawyżoną cenę produktu. Używam tego produktu od:3 tyg Ilość zużytych opakowań:1 całe
    Pippi
    16 lutego 2008 o 18:55
    jeśli ktoś lubi .. ja nie.
    jedyna zaleta jaką znalazłam to gęsta, kremowa piana. zapach mnie męczył, podobnie jak opakowanie - nie wiem co za geniusz wymyślił tak toporną, twardą butelkę, w dodatku z odkręcanym korkiem dla żelu pod prysznic. cena - jak na żel to drogawo. poza tym mył i nie podrażniał. jak każdy inny przyzwoity żel pod prysznic. Używam tego produktu od: jakiś czas zmęczyłam 1 op. Ilość zużytych opakowań: 1