Vichy Liftactiv Nuit, Źródło Odnowy Skóry, Kompleksowa przeciwzmarszczkowa pielęgnacja na noc (nowa wersja)

• 28 grudnia 2017 o 14:06
    Mój nr 1 na zmarszczki!
    Stosowałam wiele kremów anti age i ten ma to coś. Jest skuteczny jeśli chodzi o pielęgnację przeciwzmarszczkową. Skóra po nim wygląda naprawdę lepiej. Seria na noc, jest moją ulubioną. Dobrze się wchłania, ale jednocześnie zostawia na skórze cienką warstwę, którą czuć. Moja skóra czuje się po zastosowaniu tego kremu naprawdę dobrze. Do tego piękny zapach, eleganckie opakowanie i wydajność, sprawiają, że to mój hit. Polecam! PS:polecam zwracać uwagę na cenę, bo różni się ona znacząco w zależności od miejsca zakupu.
    Naaykaa
    10 września 2017 o 22:59
    Jeden z faworytów
    Uwielbiam ten krem. Już od dłuższego czasu się z nim nie rozstaje. Bardzo dobrze nawilża, rano skóra jest gladsza. Używam bo aby zapobiec zmarszczkom i uważam że bardzo dobrze się spisuje
    Zalety:
    • Konsystencja kremu
    • Nawilżenie
    • Wygladzenie
    • Brak zapachu
  • 4 maja 2017 o 20:37
    Przyzwoity
    Mam skórę wyjątkowo suchą, łuszczącą się z powodu kolagenozy. Na co dzień używam kremów nawilżających, z kolagenem, witaminą C, często dla osób w wieku mojej babci, bo takie się sprawdzają. Ten krem dostałam od mamy, bo jej nie podszedł (ma cerę tłustą). U mnie dość dobrze. + ładnie nawilża + jest dość gęsty, ale nie roluje się + ładnie pachnie + nie podrażnia, nie uczula + szybko się wchłania, nadaje się pod makijaż, mimo że na noc (ja stosuję go i na dzień, i na noc) + wygładza skórę, jest taka jedwabista w dotyku - cena (sama bym go nie kupiła, z renty mnie nie stać) - nie zauważałam, żeby działał na zmarszcki
  • 15 sierpnia 2016 o 22:33
    wspaniały!
    To krem, który pracuje nad moim wyglądem, gdy ja już dawno śpię po ciężkim dniu. Przywraca skórze jędrność, wygładza ją, skutecznie liftinguje i cóż - po prostu odmładza, a na dodatek bardzo delikatnie obchodzi się z moją wrażliwą cerą.
  • 16 czerwca 2015 o 15:56
    bardzo dobry
    Recenzowany kosmetyk jest jednym z moich ulubionych kremów nawilżających. Ma dosyć gęstą, treściwą konsystencję ale szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Z tego względu jest niezastąpiony latem kiedy sięgam po lżejsze konsystencje. Pomimo lekkiej formuły krem bardzo dobrze nawilża. Mam ładną cerę i jedyne czego oczekuję od kremów to nawilżenia i dodania blasku mojej skórze (niestety z powodu stresów i przepracowania często mam ziemistą skórę). Krem spełnia moje wymagania. Po nocy z tym kremem moja cera jest promienna, gładka, doskonale nawilżona. Po "nocne" kosmetyki nawilżające sięgam od czasu do czasu, kiedy zaobserwuję, że moja skóra potrzebuje nawilżenia. Sięgam wtedy po produkty, które zapewniają solidną i długotrwałą dawkę nawilżenia - najczęściej po serum+maskę apisu. W pozostałe noce stosuję zorac/retises/kwasy (kuracja przeciwstarzeniowa). Muszę przyznać, że Liftactiv dorównuje skutecznością nawilżania masce. W ciągu jednej, dwóch nocy krem przywraca mojej skórze nawilżenie, koi. W razie ew przesuszenia spowodowanego retinoidami mogę na nim polegać. Ze względu na to, że jak już wspomniałam nie stosuję każdej nocy kremu nawilżającego długotrwałe nawilżenie (a nie do zmycia kremu) jest dla mnie bardzo istotne. Liftactiv mi je zapewnia. Z zakresu dzialania kremu nie potrafię wymienić ani jednego minusa. Jego wadą jest opakowanie (słoik) ale tak jak pisałam działanie oceniam bardzo wysoko. Polecam krem. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 op