Avon Clearskin, Blemish Stick/Tinted (Korektor antybakteryjny) (stara wersja)

• 3 lipca 2015 o 17:04
    Stare dzieje
    Pamiętam, że kiedyś go używałam i byłam zadowolona. Był to mój pierwszy korektor. Bardzo dawno go używałam i niewiele pamiętam, co do plusów i minusów. Lubiłam go za to, że dobrze krył wszelkiego rodzaju wypryski. Z tego, co pamiętam miałam go bardzo długo, więc można uznać, że jest wydajny. Odcień był dla mnie za ciemny i to jest jego wadą. Może do niehgo wrócę. :) Używam tego produktu od: używałam go kiedyś Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 3 lipca 2015 o 11:55
    Może być
    Jest on nadal w katalogu ale w nowym opakowaniu Plusy: -nie rozmazuje się -czasem zakrywa dobrze czasem no nie o za często ponieważ wysusza cerę Minusy: -zalecam nie stosować go za często ponieważ wysusza cerę -nie zawsze wszystko ładnie kryje,zalezy chyba od stpnia wyprysku Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 25 stycznia 2015 o 0:23
    Nie dla mnie
    Nie polecam. Korektor ma brzydki zapach. Krótko się utrzymuje. Wysusza skórę. Jedyny plus to nawet niezłe krycie w pierwszej chwili, ale to za mało by być na "tak". Za czasów liceum go używałam z powodu małego budżetu na kosmetyki, potem odkryłam, że niewiele droższe kosmetyki sprawują się o niebo lepiej. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 5 opakowań
  • 28 listopada 2014 o 20:59
    oj, to był mój hit
    Pamiętam jak namiętnie go używałam za czasów szkolnych. Miałam całą buzię w pryszczach i całą smarowałam tym korektorem. Musiał być bardzo wydajny :) I ładnie maskował pryszcze. Kolor miał tylko jeden, ale jakimś cudem mi pasował idealnie. Konsystencję miał gęstą, nie wiem do czego ją porównać. Na przestrzeni czasu myślę, że możliwe, że powodował zapchanie skóry i większą ilość wyprysków jednak na tamten moment był cudowny. Z sentymentu daję 4 i pół gwiazdki. Używam tego produktu od: używałam przez kilka lat Ilość zużytych opakowań: całe multum
  • 8 czerwca 2014 o 11:15
    super!
    Uzywalam go jakis czas temu i bardzo przypadl mi do gustu. Świetny korektor maskujacy i redukujacy niedoskonalosci. Ma bardzo dobre krycie, idealnie nadaje sie pod podklad. Ma gesta konsystencje, ale dobrze rozprowadza sie na twarzy. Jest bardzo wydajny a jego cena adekwatna do jakosci. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 7-8