Bourjois Jeux de Soleil (Podwójny puder brązujący w kamieniu)

aklina
    17 grudnia 2008 o 16:35
    cudowny
    Dlaczego został wycofany? Najlepszy puder brącujący,jaki miałam. -świetnie modeluje twarz,podkreśla rysy,kości policzkowe,wyszczupla twarz,co tylko może przyjść do głowy... -zarówno na codzień jak i za imprezę -b.trwały -plusem jest tez kolor -wydajny Używam tego produktu od 5 m Ilość zużytych opakowań:0,5
  • 9 kwietnia 2007 o 17:33
    wycofane mistrzostwo świata
    KOCHAM TEN PUDER! Do tej pory nie mogę się pogodzić z faktem jego wycofania. Pomysł z dwoma pudrami w jednym pudełku jest wspaniały. Puder brązująco - rozświetlający to mój KWC, wygląda przepięknie. Puderniczka ma wielkie lusterko, jest bardzo poręczna. A co najważniejsze kosmetyk jest MEGAwydajny - mam go od 4 lat i ciągle coś tam jest na dnie ;) Apeluję do Bourjois - przywróćcie mój puder! Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 1
    artinka
    7 czerwca 2005 o 19:25
    swetny
    Kupilam go w zeszlym roku i jeszcze sporo go mam bo jest baaardzo wydajny:):):) Dzieli sie na dwie czesci matowa i rozswietlajaca:) Mozna nim swietnie modelowac ksztalt twarzyczki:) Raz nalozony nie wymaga wielu poprawek w ciagu dnia... ma fajne opakowanie i sliczny zapach :) Naprawde swietny puder... szkoda ze juz zniknol z półek sklepowych:(
  • 22 września 2004 o 12:19
    Genialny!
    Bardzo lubię ten puder. Jest świetny!! Nakłada się super, tylko szkoda, że pędzel trzeba dokupić :(. Pachnie czekoladowo, mmm.. Nadaje piękny, zdrowy koloryt, buzia jest jak muśnięta słoneczkiem.. Baaardzo wydajny( mam go już z pół roku a nadal jest go sporo). POLECAM!!! To mój ulubiony kosmetyk.
    spray
    23 lipca 2004 o 22:24
    świetny
    Jest bardzo dobry. Fantastycznie wyglada na buzi, rzeczywiście brązuje i efekt jest supernaturalny, niezaleznie od tego czy użyje się częsci matowej czy błyszczącej. Slicznie pachnie( choć jak dla mnie wcale nie czekoladowo..pachnie jak inne pudry tej firmy)a zapach jest intensywny i czuć go nawet godzinę po nałożeniu. Puder jest trwały, nie wymaga zbyt wielu poprawek. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Jest droższy od Glam Bronze L'oreala ale z całą pewnością lepszy..