Versace Jeans Couture Glam

• 5 grudnia 2011 o 18:24
    Cos okropnego
    Paskudny. Opakowanie tylko ładne. Smierdzi stechlizna, tyle na ten temat.
    ch_aga
    18 marca 2009 o 20:38
    Śmierdzidło
    Oceniam tylko próbkę, ale po poniższych ocenach zastanawiam się, czy była ona świeża. A to dlatego, że moje Versace pachnie a raczej śmierdzi kocimi siuśkami. Od samego początku zapach jest kwaśny i odpychający, nie ma w nim żadnej głębi, olśnienia a już na pewno kobiecości. Flakon jest tandetny, mdły aż do bólu. To moje pierwsze spotkanie z Versace i nie wiem czy chcę więcej (mam na myśli inne zapachy, do tego nie wrócę napewno). Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 0
  • 19 grudnia 2006 o 19:48
    super
    Coraz trudniej dostępny (niestety), wibrujący, zmysłowy zapach. Jestem w trakcie drugiego opakowania EDP oraz balsamu. Zapach jest trwały, idealny i na dzień i na wieczór. Zupełnie inny niż super trendy zapachy z najnowszych linii, co dla mnie jest zaletą bo nie lubię pachnieć tym samym co połowa moich koleżanek. Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań:2
  • 19 grudnia 2006 o 18:02
    jedna nuta
    Dosyć prosty zapach, z kategorii kwiatowo-owocowej, ja wyczuwałam momentami nawet... pomarańczki(ale nie kwaśne, tylko czymś doprawione;))! Niestety, ma w sobie jakąś nutę(przyuważyła to moja rodzicielka, a ja się muszę zgodzić z jej twierdzeniem), która nadaje mu nie do końca ciekawy charakter. Owa nuta jest jakby lekko dusząca i sprawia, że Jeans Couture Glam są perfumami nieco... staroświeckimi. Brak w nich przebojowości, nie wytrzymują konkurencji. Ale o brzydotę posądzić ten zapach nie można. Co do flakonu. Okropny! Bazarkowy, tandetny i baardzo dosłowny. Nie podoba mi się, w ogóle! Używam tego produktu od: testy. Ilość zużytych opakowań: próbka, prawie w całości.
  • 13 czerwca 2006 o 21:25
    intrygujący
    zapach początkowo dosyć słodki, z czasem staje się bardziej głęboki i ciepły. podoba mi się, ponieważ przywodzi na myśl zmysłowość i tajemnicę. osobiście używam głównie na wieczór. sprawdza się na randkach ;) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego