Joanna Super Loki, Szampon do włosów kręconych

• 6 stycznia 2018 o 18:54
    Lepszy niż odżywka z tej serii, ale i tak straszny.
    Seria Super Loki jest dla mnie ogromnym rozczarowaniem. Najlepsza okazała się odżywka stylizująca w sprayu, choć też sporo jej brakuje do ideału. Ogółem, cała seria jest zwyczajnie nieudana. Szampon znajduje się w opakowaniu typowym dla tej marki- wygodne, praktyczne, spłaszczone, klapka jest porządna, nie pęka i łatwo ją otworzyć. Szampon jest tani (8,90 zł), nie podrażnia skóry głowy oraz ma przyjemny zapach. Konsystencja jest dość rzadka, ale nie wodnista, szampon nieźle się pieni. Niestety, bardzo kiepsko oczyszcza, choć myję włosy dwukrotnie, tak jak zawsze, do tego okropnie plącze i puszy włosy (odżywka nie pomaga). Kolejna sprawa: bardzo obciąża, pukle nie były ani sypkie, ani odbite od nasady, tylko oklapnięte i smętne. Niezależnie od ilości użytego produktu i czasu spłukiwania, efekt był zawsze taki sam - włosy były niedomyte, skóra głowy nie była dostatecznie oczyszczona i pojawiał się przyklap. Do obietnic regeneracji i pielęgnacji loków się nie odniosę - szampon ma myć i nie szkodzić, a ten zwyczajnie tego nie robi. Do tego jest niewydajny, choć to akurat plus w tej sytuacji. Na plus: niska cena, ale cóż mi po niej, skoro szampon nie spełnia swojej podstawowej funkcji? Nie polecam, absolutnie - Joanna ma w swojej ofercie znacznie lepsze produkty.
  • 22 maja 2016 o 22:38
    Bez rewelacji
    Zwykły szampon. Brak podkręcenia, nie wpływa na stan włosów, ale go też nie pogarsza. Dobrze zmywa wszelkie oleje, nie wpływa na przetłuszczanie się włosów. Nie zauważyłam efektów, które zostały opisane przez producenta.
  • 18 grudnia 2015 o 0:10
    Ujdzie.
    Seria do loków nawet sprawdziła się w przypadku moich loczków. Szampon jak i odżywka są w dość dobrej cenie. Nie narzekam, jednak spodziewałam się nieco lepszego efektu. Szampon - OK! Idealnie myje. Odżywka nieco gorzej. Nie wchodzi we włos za czym idzie, mam problem z jego rozczesaniem. W przypadku innych odżywek jest inaczej. Bez problemów i kołtunów ładnie rozczeszę loki. TYLKO NA MOKRO! Jednak spotkałam się z gorszymi produktami, więc tutaj nie mogę narzekać. :) NIE JEST ŹLE! Plusy: - cena i dostępność, - zapach - konsystencja, - w miarę dobre działanie, Minusy: - rozczesanie włosów, Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 szampon, 2 odżywka
  • 2 października 2015 o 12:18
    Ładnie podkreślone loki za niską cenę
    Kupiłam ten szampon z ciekawości, żeby sprawdzić jak on poradzi sobie z kręconymi włosami. Po wcześniejszych doświadczeniach z dużo droższym szamponem, który kompletnie się nie sprawdził nie spodziewałam się super efektów. A tu niespodzianka! Joanna. Super Loki, okazał się świetny już po pierwszym użyciu. + Loki ładnie podkreślone +Włosy nie straciły objętości +Niska cena Polecam! Wypróbujcie ten szampon bo warto :) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 6 kwietnia 2015 o 19:33
    daje rade
    Seria Joanny do włosów kręconych daje sobie radę. Moje loki ładnie się błyszczą i przede wszystkim nie są skołtUIONe. Szampon ma przyjemny zapach. Cena jest również atrakcyjna. Używam tego produktu od: 1 mc Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania