Garnier Essential Hydrations, Krem nawilżający z odżywczym ekstraktem z miodu dla skóry suchej i bardzo suchej

mariart
    29 grudnia 2015 o 23:05
    Najlepszy!
    Uratował moją cerę podczas ciąży! Mnóstwo wyprysków, przesuszenie, już przyzwyczaiłam sie do tej mysli ze skończy się po porodzie jak hormony się ustatkuja. Od kiedy skończył się i nie mogłam znaleźć nowego w żadnym sklepie, moja twarz znowu zaczęła wariowac. Przetestowałam mnóstwo kremów, ale żaden nie dał takich efektów. Ewentualny jedyny minus to baaardzo slaba dostępność. Dodam że normalnie mam cere mieszaną, ale nie sprawia zbyt wielu problemów. Używam tego produktu od: Krócej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 maja 2015 o 23:37
    przyjemny krem
    w tym momencie będę powoli denkować drugie opakowanie kremu (pierwsze kupiłam już dawno,ale potem miałam od niego przerwę) więc mogę go rzetelnie ocenić:) krem znajdujemy w dobrze opisanym, kartonowym opakowaniu, a sam znajduje się w ładnym, plastikowym słoiczku - dla mnie to nie wada, przynajmniej wiem że przy upadku się nie potłucze. drobnym minusem jest jedynie brak podanego składu - znajduje się on tylko na kartonie, dla niektórych osób ma to znaczenie, ale ja przymykam oko. krem posiada bardzo przyjemną, lekką konsystencję, nie jest zbity i gęsty, co niestety przekłada się na jego wydajność, która według mnie jest taka sobie, przy codziennym używaniu na noc i nakładając odrobinę pod makijaż dość szybko znika.. teraz używam go na zmianę z innym, dlatego jeszcze go mam. nie wchłania się całkowicie, pozostaje lekka, błyszcząca warstewka, co nie każdemu odpowiada. moim zdaniem w ciągu dnia sprawdzi się średnio, bo cera trochę się błyszczy. nie przesadzałabym z nawilżeniem przez 24h. gdy rano umyję twarz to owszem, jest gładka, nawilżona ale nie są to długotrwałe efekty. radzi sobie po prostu przyzwoicie ;) zapach zdecydowanie na plus, pachnie chyba identycznie jak czerwony balsam Garniera, choć wydaje mi się, że w przypadku kremu zapach jest jednak milszy. posiada parafinę w składzie, a więc może zapychać. wyskakują u mnie czasem jakieś niespodzianki, ale uważam że nie jest to wina tego kremu, bo po odstawieniu nie widzę jakiejś różnicy. Używam tego produktu od: aktualnie 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: drugie w trakcie
  • 14 kwietnia 2015 o 22:19
    Niestety nie spełnił moich oczekiwań
    Zdecydowanie nie przypadł mi do gustu i moja skóra go nie polubiła a achciałam go jako ratunek na wyszuszoną słońcem skórę Plusy : -cena -opakowanie Minusy : -działa tylko chwilowo -jest dość tłusty Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 słoik