Kolastyna Body Cocktail, Fresh Start Rewitalizujący koktajl - balsam do ciała

• 5 września 2020 o 19:31
    Delikatne nawilżenie idealne na lato
    Po raz kolejny skusiłam się na produkt ze względu na oryginalny zapach. Jego właściwości nawilżające były na całkiem zadowalającym poziomie. Używałam go latem, kiedy moja skóra nie potrzebuje aż tak silnego nawilżenia, bardziej zależało mi na zapachu - ten jednak nie utrzymuje się zbyt długo na skórze. Balsam dość szybko się wchłania, nie pozostawia na skórze lepkiego, tłustego filtru. Z tego co widzę produkt zniknął z drogeryjnych półek, a szkoda, bo bardzo chętnie kupiłabym zapas na następne lato.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • delikatne działanie - nie sprawdzi się całorocznie
  • 6 maja 2017 o 18:15
    Jedno małe "ale"
    Ale dlaczego tak krótko pachnie? Zapach jest cudowny, świeży, niespotykany na co dzień, niestety ze skóry znika błyskawicznie. Na plus - producent obiecuje 48 godzin nawilżenia i tak jest. Można używać balsamu co 2 dni. Ja ze swoją suchą skórą, smarowałam się co wieczór, ale nie z potrzeby, tylko by poczuć na ciele ten zapach. Balsam wchłania się dość dobrze, skóra jest wygładzona i miła w dotyku. Polecam.
  • 26 czerwca 2015 o 16:30
    urzekł mnie zapachem
    Szukałam w drogerii balasmu nawilżającego i naknęłam się na ten produkt. Jest idealny na lato +cena 10.99 +ZAPACH!!!! - cudowny, świeży, owocowy, egzotyczny. Dawno nie miałam tak pięknie pachnącego balsamu. Lubię kiedy kosmetyk do pielęgnacji skóry ładnie pachnie, ale ten przerósł moje najśmielsze oczekiwania :) !!! zapach utrzymuje się na skórze przez kilka godzin +w miarę wygodne opakowanie +wydajny - nawilża, ale się klei na skórze. Chyba nikt tego nie lubi Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie