Rimmel Scandaleyes Xxtreme Pogrubiający tusz do rzęs

kamoni7
    9 lutego 2020 o 19:26
    Okropny
    Opakowanie tuszu jest dosyć grube. Szczoteczka tuszu jest silikonowa. I pobiera zbyt dużą ilość tuszu. Gdy malowałam nim zbyt blisko powieki potrafił nieźle kolnąć. Z jednej strony wypustki ma dłuższe, z drugiej krótsze i wcale to roboty nie ułatwia. Maluje się nim masakrycznie, a efekty wcale nie są ekstremalne. Z kiepskich rzęs firanek nie zrobi. Tusz nie pogrubia, ani nie wydłuża. Czerń ma piękną, intensywną. Ale co z tego skoro strasznie skleja, więc trzeba się nieźle natrudzić, żeby jakoś rzęsy sensownie pomalować. Dawałam mu kilka szans. Myślałam, że może jak zmieni konsystencję, to będzie łatwiejszy w obsłudze. Ale niestety, nic z tego. Poleżał jeszcze kilka miesięcy, a potem wylądował w śmietniku. Ogólnie okropna maskara. Nie polecam. Zalety: +intensywna czerń, +nie osypuje się. Wady: -szczoteczka pobiera zbyt dużo tuszu, -nie pogrubia, -nie wydłuża, -skleja rzęsy.
  • 28 marca 2018 o 20:48
    Godny polecenia
    Bardzo dobrze sprawdzający się tusz na moich rzesach. Bardzo ładne wydłużenie i pogrubienie bez sklejania. Gęstość tuszu idealna. Nie wysycha szybko. Nie osypuje się z rzęs.
    Zalety:
    • Szczoteczka
    • Gęstość tuszu
  • 18 marca 2018 o 12:10
    Słaby
    Nie sprawdził się. Na szczoteczkę nabiera się tona produktu którą trzeba wycierać bo inaczej zrobi nam 3 sklejone rzęsy. Raczej nie osypuje się, ma ładny kolor ale skleja i ciężko się nim maluje.
  • 17 września 2017 o 17:02
    Lubimy się z tym tuszem bardzo :)
    To chyba pierwszy tusz o tak niestandardowej szczoteczce, na który się skusiłam. Do tej pory stawiałam na szczoteczki z włosia, takie zwykłe, zwyczajne. Mam rzęsy długie i czarne, dość gęste, dlatego ich pogrubienie i podkręcenie nadaje im tą kropkę nad "i". Jedna strona szczoteczki pogrubia rzęsy, a druga je podkręca. Efekt według mnie jest naprawdę "Xxtreme" , jednak moja opinia może być lekko zniekształcona, przez to, że rzęsy mam ładne. Za mankament produktu uważam to , że jest dość wodnisty przez to bardzo dużo nakłada się go na szczoteczkę, zwłaszcza na początku. Efekt , który daje jest dla mnie bardzo pozytywny. Nie osypuje się, ale na początku może odbić się na powiece. Ogólnie polecam go .
    Zalety:
    • dwuefektowa szczoteczka,
    • nie osypuje się,
    • pogrubia i podkręca rzęsy.
    Wady:
    • mocno wodnisty przez co może się odbić na powiece nim wyschnie.
  • 6 sierpnia 2017 o 20:33
    spodziewałam się czegoś więcej
    zawsze kupuję tusz collosal a tym razem postanowiłam zaszaleć i dać szansę czemuś nowemu. i niestety ale spodziewałam się czegoś więcej. +ma silikonową szczoteczkę a jestem ich wielką fanką bo uważam że dużo lepiej i dokładniej maluje rzęsy niż zwykła ten tusz jakoś myślałam że rzeczywiście mega wydłuży rzęsy i będa takie teatralne, ładne. a sa zwykłe, bez szału, dodatkowo na minus że na szczotkę nabiera się za dużo tuszu i cięzko go dozować. fajnie że szczoteczka ma z każdej strony inne włoski- z jednej dłuższe z innej krótsze więc można pomalować i krótsze rzęsy w kącikach i te normalne. nie zmienia to faktu że wydlużenia nie widzę. trzeba nałożyć kilka warstw dla mocniejszego efektu. zdecydowanie lepszy w tym względzie jest czerwony tusz PUPA oceniam że jest to sredniak- można używać, jak już kupiony bo nie ma dramatu, trwałość tez ok nie osypuje się, ale zdecydowanie nie nalezy oczekiwać spektakularnych efektów;)