Lovely Butterfly Liner Eyeliner do oczu

• 30 maja 2017 o 20:38
    Nic ciekawego
    Liner poniżej przeciętnej. Ma ładny kolor, lecz nic poza tym. Z jego trwałością też nie jest lepiej. Nic ciekawego, można znaleźć w drogeriach znacznie lepszej jakości produkty.
  • 6 lutego 2017 o 15:18
    dla wytrwałych :)
    Kupiłam go z nadzieją, że będzie pięknie malował kreski już za pierwszym pociągnięciem, tak jak jego czarna wersja. Niestety się rozczarowałam. Eyeliner trzeba kilka razy poprawiać, bo prześwituje. Kiedy jednak już kreska jest gotowa to trzyma się dość długo, nie rozmazuje się i nie kruszy. Na lato to jeden z moich hitów, pomimo kilku trudności.
  • 19 sierpnia 2016 o 18:17
    Kolory na powiece zbierają komplementy ;)
    Skusiłam się na dwa kolory - zielony oraz różowy. Kiedy tylko ich użyję, zawsze zbieram komplementy na temat mojego makijażu :) *piękne, nasycone kolory, niestety trzeba przejechać po powiece 2-3 razy, aby uzyskać nasycony, intensywny kolor - za to odejmuję 1 gwiazdkę *trwałość - nawet bez bazy eyelinery utrzymują się na powiece od rana do wieczora, wręcz ciężko je zmyć *nie kruszą się, nie odbijają na powiece, a powieki mam dość tłuste *bardzo wygodny i cienki pędzelek, nawet początkujące osoby nie powinny mieć problemów, aby zrobić nimi ładną kreskę *nie wysycha szybko w opakowaniu, mam je już prawie rok i nadal są w dobrym stanie *niska cena i dobra wydajność Dałabym 5 gwiazdek, gdyby nie to, że dla ładnego koloru potrzeba 2-3 warstw.
  • 8 lipca 2016 o 0:28
    Słaby tusz
    Największą wadą tego eyelinera jest jego jakośc tuszu. Mam wersję różowa i aby był jakikolwiek efekt na powiece musze dać minimum 3 jego warstwy. Dopiero potem jest bardzo fajnie :) Poza tym ładne opakowanie i tani.
    Aske
    24 sierpnia 2015 o 0:08
    Ciężko się z nim zaprzyjaźnić
    Kolory są super. Intensywne, lekko neonowe. Super wyglądają na powiecie. Ale, właśnie jest duże ale - nałożenie go bez prześwitów to prawdziwa męczarnia. Nie wiem jak innym dziewczynom udaje się uzyskać nim ładny efekt bez poprawiania kilku warstw. Mam kolor różowy i po jednej warstwie jest przeźroczysty. Po trochę czasochłonnej zabawie z nim efekt jest wow! Kolor naprawdę przyciąga uwagę. W dodatku trwałość eyelinera jest zdumiewająca - aż mam problemy żeby go domyć. Cena zdecydowanie na plus, opakowanie - raczej przeciętne, nie potrafi stać (co dość irytuje). Jeśli ktoś potrafi z nim się "dogadać" - warto spróbować. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego