Avon Tinted Lip Care (Szminka pielęgnacyjna)

• 16 grudnia 2015 o 22:16
    Dno i wodorosty
    Oceniam kolor PINK. Zalety: - solidne opakowanie - nie wysusza ust - dośc kremowa konsystencja Wady: - kolor: dziwny plastikowo - fioletowy róż - zostawia gorzki posmak - nie zauważyłam działania pielęgnacyjnego - podkreśla niedoskonałości ust Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 14 marca 2015 o 16:32
    No cóż...
    Szminka ma wygodne opakowanie, całkiem łatwo się ją rozprowadza, ale nigdy do niej nie wrócę... Dlaczego? Za bardzo zraziłam się kolorem, który wybrałam (pink). Taki odcień na zawsze zdyskwalifikował ją w moich oczach. Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: jedno
    Sarix
    7 czerwca 2014 o 14:13
    Oszukańczy kolorek
    Praktycznie bezzapachowa szminka, która potrafi zwieść swoim kolorem. Ja posiadam odcień Red, który faktycznie jest różowy o perłowym wykończeniu. +dobrze się rozprowadza na ustach +lekko nawilża +ładne wytrzymałe opakowanie -kolor nie odpowiada temu, co było przedstawione na zdjęciu w katalogu -mocne perłowe wykończenie Ta szminka nie podbiła mojego serca, bo są zdecydowanie lepsze i ładniejsze w tym przedziale cenowym nawet w Avonie, a w dodatku zawiodłam się mocnym i nieładnym kolorem. Używam tego produktu od: prawie 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
    Ara008
    23 stycznia 2013 o 11:09
    ja polubiłam
    Kupiłam jak tylko pojawiła się w katalogu,przy cenie 12,99zł pomyślałam że warto spróbować.Wzięłam kolor Red,który daje lekki kolor i połysk ust,który bardzo lubie bo efekt nie jest wyzywający(nie nawidze mocno pomalowanych ust na dzień,to wygląda tandetnie a moje koleżanki z klasy i szkoły o tym nie wiedzą) Plusy: -cena w promocji -efekt idealny do naturalnego,dziennego makijażu -faktycznie nawilża usta,nie są już takie drapiące tylko gładkie :) -zapach całkiem ładny -fajnie sie rozprowadza +/- konsystencja kremowa,nie każdemu może sie spodobać Minusy: -trzyma sie 2h potem nie ma go na ustach -cena bez promocji -pomadka jest dosyć łamliwa bo miękka i trzeba uważać przy malowaniu aby jej nie złamać,więc trzeba ją minimalnie wysuwać Używam tego produktu od: 3miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 23 stycznia 2013 o 10:16
    Bardzo lubię!
    Obecnie mam szminkę pielęgnacyjną z odżywczym woskiem pszczelim RED. Kiedyś miałam PINK. PINK bardziej wpada w metaliczny różo-fiolet. RED jest bardzo jasno-czerwono-różowa, delikatniejsza, bardziej klasyczna. Szminka wspaniale pielęgnuje usta, nadaje się na mróz, wiatr i opady. Wykończenie ust jest perłowe, subtelne. Szczególnie RED jest wart uwagi, PINK poleciłabym nastolatkom o chłodnym typie urody.