Inter Vion Pilnik do paznokci szklany

• 15 września 2013 o 16:12
    Idealny do szybkich poprawek.
    Posiadam model z białym uchwytem. Już nie raz uratował mnie przy złamanym lekko paznokciu albo jego zadarciu gdy nie byłam akurat w domu. Mam go zawsze ze sobą w torbie. Jestem zadowolona z jego użytkowania. Jest delikatny i nie niszczy paznokcia. Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    mikia20
    1 maja 2011 o 15:07
    To nie to ;(
    Po zachwytach nad szklanymi pilniczkami i ich zbawiennych właściwości na paznokcie i ja wrzuciłam ten pilniczek do koszyka. Grr! W ogóle nie chciał mi spiłować długich paznokci, co najwyżej trochę wygładził zadziorki. Normalnie tępy był. Męczyłam się z nim strasznie. Po kilku użyciach miałam wrażenie że się zniszczył trochę i już i w ogóle nie jest do użycia. I kiedy sobie tak leżał nieużywany niechcący go potłukłam i się ucieszyłam tak naprawdę :P Raz spadł mi na kafelki i mam spokój, mogłam go wywalić bez wyrzutów sumienia. Na wizażu widziałam inne szklane pilniczki z dobrymi ocenami, może teraz trafię na coś fajnego. Kilkanaście złotych kosztował, czy dość drogi a nieużyteczny dla mnie. Nie polecam! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jeden
  • 14 sierpnia 2008 o 11:31
    mało delikatny?
    Po tym, czego się naczytałam o szklanych pilnikach, postanowiłam sobie takowy kupić. Wybór padł na Inter Vion, ze względu na dostępność. jest to mój pierwszy szklany pilnik więc nie mam, z czym go porównać. Niekoniecznie jest przyjemny w użytkowaniu- mam wrażenie, ze trochę szarpie paznokcie, nie zawsze są po piłowaniu idealnie gładkie (!) poza tym czasem szoruje tak, że aż dostaję gęsiej skórki. Ale NARESZCIE PRZESTAŁY MI SIĘ ROZDWAJAĆ PAZNOKCIE!!! :D:D:D Wydałam mnóstwo kasy na różne odzywki, a tu psikus- problem leżał wyłącznie w pilniczku (wcześniej były metalowe- brr albo papierowe- hmm..) dlatego warto, by był szklany, jakikolwiek by nie był. Trzeba myć po każdym użyciu. Może dlatego dziewczyny twierdzą, ze się szybko zużywa? Co prawda, mam go dopiero trzy miesiące, ale nie zużył się nic a nic- po każdym szorowaniu szczotką z mydłem jest jak nowy. mesli się kiedyś stłucze (albo spełnią się złowrogie wróżby wizażanek i się zużyje) spróbuję jednak jakiegoś innego. Ot, z ciekawości. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
    ka_ma
    1 lipca 2007 o 14:42
    dobry
    hm jestem zdziwiona tak niskimi ocenami tego pilniczka - swoj mam juz okolo 3 lat i na trwalosci nic nie stracil a uzywam go bardzo czesto (mam twarde paznokcie ktore zazwyczaj sa dlugie i co chwile musze je skracac aby jakos funkcjonowac ;)) w zwiazku z tym ze mam go dopiero 3 lata a producent obiecuje trwalosc dozywotnia oceniam ja poki co na 3 gwiazdki Używam tego produktu od:3 lat Ilość zużytych opakowań:1
    AniaM69
    6 września 2006 o 12:37
    "Ale tandeta!!!"
    Potłukłam świetny pilnik Killys więc pospieszyłam kupić kolejny, bo po użyciu szklanego pilnika powrót do metalowych czy papierowych wydał mi się niemożliwy. Na moje nieszczęście trafiłam na ten egzemplarz. Kosztował 13 zł, to najgorzej wydane pieniądze w moim życiu! ;) Na dobrą sprawę przestał piłować już tego samego dnia! Wywaliłam bez żalu. Chciałoby się wzorem bohaterów "Seksmisji" wysyczeć: "Ale tandeta!!!" Używam tego produktu od: 1 (słownie: jeden) dzień Ilość zużytych opakowań: