+przyjemne, zupełnie niedrogie mleczko do demakijażu, owszem, ma wady, ale mimo wszystko przypadło mi do gustu,
+z chęcią kupię ponownie,
+dobrze zmywa makijaż, mam obsesję na punkcie czystości, zmywam makijaż aż wacik nie jest idealnie czysty, czasem muszę poświęcić na to naprawdę dłuższy moment, to mleczko sprawia, że idzie mi szybciej, naprawdę dobrze zmywa makijaż,
+niedrogie,
+szeroko dostępne,
+wygodne opakowanie z pompką, nie zacina się,
+opakowanie jest bardzo estetyczne, jestem fanką tej szaty graficznej,
+w żaden sposób nie zapycha cery mieszanej,
+ma miłą konsystencję, kremową, gęstą jak na mleczko do demakijażu,
+nawilża i wygładza cerę,
+po zastosowaniu skóra faktycznie jest rozpromieniona i aksamitna w dotyku, ale ja po użyciu myję jeszcze twarz żelem z wodą, żeby nie zostawić tego mleczka na twarzy, może cerze suchej to jest polecane, ale dla mieszanej na pewno nie jest korzystne,
+w ogóle nie podrażnia, nawet policzków mocno przesuszonych w okresie grzewczym,
-/+producent mówi, że można nim także zmywać oczy, nie próbowałam, ponieważ uważam, że mleczko do oczu to nie najlepszy pomysł,
-/+wydajność przeciętna, ale myślę, że większość osób, które chcą zmyć makijaż porządnie szybko jednak kończy butelki z produktami do demakijażu,
-największym minusem tego mleczka jest brak zapachu, nigdzie nie znalazłam takiej informacji, że nie pachnie...
Zaobserwowałam dziwną rzecz. Tzn., pewnie ona nie jest aż taka dziwna, bo jak znam życie, to producent ten sam, ale właśnie zużyłam mleczko do demakijażu firmy La Luxe, Golden Argan i... jest to dokładnie ten sam produkt:) Pasowałoby w takim razie po prostu skopiować recenzję. Nie rozumiem takich zagrań, nie podobają mi się. A Eveline ostatnio idzie coraz dalej, La Luxe, a teraz jeszcze jakiś Christian Cośtam, znowu to samo. Czyli te same kosmetyki pod 3 różnymi szyldami.
Podsumowując, to bardzo dobre mleczko, minusem jest tylko zapach, jego brak albo tak duża delikatność, że wcale go nie czuję.