Cree Rozcieńczalnik do lakieru

lea88
    19 maja 2011 o 14:39
    fajny
    Kupiłam go, bo rozcieńczanie lakieru zmywaczem to jakaś porażka. Fajny, wydajny, dobrze się dozuje, ale niestety potrafi tez się wylać, bo ma słaba zatyczkę i to jego największa wada. Nie wpływa tak bardzo na jakość lakieru. Oczywiście nie poprawia jego konsystencji na długo, ale jako ostatni ratunek przed wyrzuceniem jest ok. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    kamaO
    26 kwietnia 2007 o 7:50
    Gdyby nie ten dozownik...
    Faktycznie rozcieńcza lakiery. Co prawda równie szybko gęstnieją ponownie, ale w końcu zawsze można wkroczyć do akcji po raz drugi. Odejmuję gwiazdkę za obniżenie trwałości lakierów na paznokciach - nie łudźmy się - nie ma mowy o tygodniowym manicure... Odejmuję druga gwiazdkę za ten przeklęty dozownik!!! Nie wiem jak wy to robicie, że płyn trafia tam gdzie należy, czyli do buteleczki - mój strzela po całej łazience :-( Wystarczy lekko przechylić butlę rozcieńczalnika i płyn zwyczajnie się wylewa. Do aplikacji uzywam zakraplacza, bo choć jest to wydajny produkt, nie mam zamiaru połowy wylać na glazurę. Co do dostepności: ja kupiłam w Superpharmie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 20 lutego 2007 o 18:19
    niezbedny
    No wreszcie znalazlma cos na moje geste lakiery:) Rozcieńcza nie niszcząc jednoczesnie lakieru. Nie powoduje jego matowienia, rozwarstwiania itd. Naprawde rozciencza porządnie i to na długo-a nie tlyko do nastepnego uzycia. Świetny. Bardzo duza butla-wydajna. Tylko trzeba uwazac, bo mzoe sie wylac. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie 2
    Wisnia
    17 stycznia 2007 o 16:02
    super ale..
    super sprawa. dzieki niemu nie wywalam zaschnietych lakierow tylko rozcienczam i sa gotowe do uzycia. mam wrazenie, ze niektore lakiery go jednak nie lubia i przedluza im sie czas schniecia. ale to moze mi sie wydawac tylko. odjelam gwiazdke tez za to ze trudny jest do kupienia (ja kupuje na esetnii). jest wydajny. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1
  • 16 czerwca 2006 o 20:12
    rewelacyjny
    Kolejny zakup pod wpływem wizażu :) Rewelacyjny produkt. Nie zużywam dużych ilości lakierów do paznokci, więc często miałam problem z tym, iż zasychały, sądziłam że nadają się już tylko do wyrzucenia. Jakież było moje zdziwienie gdy natknęłam się na opis rozcieńczalnika. Oczywiście stwierdziłam że muszę nabyć :) i to był strzał w dziesiątkę! Co prawda nie jest łatwo go dostać, ale warto się porozglądać. Wydajność jest naprawdę spora, biorąc pod uwagę tak małe ilości jakie zużywam do jednego lakieru, muasiałabym mieć chyba sklep z lakierami żeby zużyć go w przepisowym terminie przydatności. Lakiery nim potraktowane faktycznie odzyskują odpowiednią gęstość, kolor się nie zmienia, trwałość lakiery na paznokciach też nie (przynajmniej nie zauważyłam). Świetne opakowanie - mamy od razy dozownik, nie potrzeba już żadnego zakraplacza. Zaznaczyłam opcję że kupię ponownie, ale nie wiem ile czasu musi upłynąć żebym go zużyła, prędzej się przeterminuje ;) Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1/5 buteleczki