Plastry do depilacji

Veet Natural Inspirations, Plastry do depilacji z aloesem

Veet Natural Inspirations Dry Skin plastry z woskiem 12 szt.

• 28 września 2023 o 16:51
    Mieszane odczucia
    Stan skóry: sucha, szorstka, pozbawiona blasku DOSTĘPNOŚĆ – w wielu drogeriach stacjonarnych, ja akurat kupiłam online OPAKOWANIE – tekturowe pudełeczko SZATA GRAFICZNA – charakterystyczna dla produktów Veet SKŁAD – nie jest zły WYDAJNOŚĆ – w zależności od potrzeb ZAPACH – nie jest intensywny JAKOŚĆ PLASTRÓW – dobra jakość, nie niszczyły się EFEKT – produkt radził sobie z miękkimi włoskami, z twardszymi miał problem – wówczas depilacja była bardzo niedokładna ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – nie sprawdzałam CENA – ok. 20 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • jakość plastrów
    • radził sobie z miękkimi włoskami
    Wady:
    • brak dokładności podczas depilacji twardszych włosków
  • 31 stycznia 2021 o 19:07
    Na długie włoski
    Plastry kupiłam aby poznęcać się nad moim mężczyzna :) bardzo dobrze poradziły sobie z długimi włoskami które mój facet miał na plecach,wyrwały ok 90% owłosienia po zerwaniu plastra.Kwestia podrażnienia jest minimalna i ustępuje w ciągu godziny. Gorzej wypadają na moich nogach,mimo iż owłosienie mam rzadkie i jasne to plastry wypadły bardzo słabo.
    Zalety:
    • Dłuższe włoski wyrywa doskonale
    Wady:
    • Kiepsko do nog
    aga_re
    5 kwietnia 2020 o 19:05
    Super
    Plastry mają cudowny zapach aloesu. Zrywają większość włosków. Skóra jest lekko podrażniona do maksymalnie godziny, a następnie gładziutka przez około trzy tygdonie. Bardzo polecam :)!
  • 14 lutego 2020 o 10:49
    Są dobre
    Używam plastrów od dawna. Wycianam sobie i używam do brwi oraz do nóg. Cóz, robią swoje, dobrze pachną. Idzie je szybko rozpuścić pod wpływem ciepła,dlatego łatwo się je aplikuje i ściąga. Cena jest bardzo fajna szczególnie na promocji. Dla mnie jednym wielkim minusem jest to, że cieżko sie ściąga pozostałości po kleju. A w srodku jest tylko jedna chusteczka, czy tam dwie. Muszę sama sobie radzić z usuwaniem. Używam olejek itd
    • Aplikacja, ktora nie boli
    • Nie podrażnia skóry
    Wady:
    • Mała ilośc chusteczek, którymi sciąga się pozostałość.
    Drogeria Natura
  • 19 października 2019 o 19:09
    bardzo dobre
    Nie mam zbyt dużego doświadczenia jeśli chodzi o plastry do depilacji. Jednak są to moje drugie plastry i mam już skromne porównanie. Według mnie plastry bardzo dobrze radzą sobie z wyrywaniem włosków na nogach. Śmiało mogę stwierdzić, że wyrywają większość włosków nie podrażniając przy tym skóry. Zauważyłam, że skóra po ich użyciu jest mniej podrażniona niż po plastrach innej marki. Jeden plasterek można użyć kilka razy. Jeśli chodzi o wielkość to wolałabym żeby były ciut szersze ale nie uznaje tego za wadę. Plastry mają przyjemny zapach, wiem,że to mało istotne ale mnie się spodobał. Do plastrów dołączona jest chusteczka,którą należy użyć po depilacji. Jest skuteczna,dobrze usuwa resztki wosku jednak ja wole formę oliwki po depilacji. Cena plastrów jest w miarę niska. Jak za taką jakość myślę, że warto kupić.

Zobacz także inne Plastry do depilacji