Manhattan Natural Cover Make up (Fluid ziołowy korygujący)

besia83
    11 lipca 2011 o 22:22
    przez kilka lat na tak
    Kiedyś chorowałam na szał opalania i odcień bronze z tej serii jako jedyny odpowiadał mojej ciemnej buzi (oprócz okresu latniego, wtedy był już za jasny i ciężki)... no cóż... Na szczęście poszłam po rozum do głowy. Wspominam ten podkład bardzo pozytywnie. Nieźle matowił przez parę godzin, doskonale krył. Nie potrzebowałam korekotra. Miał konsystencję lekkiego musu, dzięki temu ładnie się rozprowadzał. Nie lubię lejących podkładów. Świetnie wyglądał na zdjęciach. Efekt nieskazitelnej, aksamitnej cery. Po paru godzinach w cieplejsze dni błyszczało mi się czoło, ale mam tak po większości podkładów. Mam ochotę do niego wrócić i do tego efektu aksamitnej cery. Muszę tylko znaleźć mój nowy jaśniejszy odcień :) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka
    MartaKW
    11 marca 2009 o 17:59
    Przyzwoity:)
    Bardzo przyzwoity podkład. Spełnia swoją rolę. Doskonale matuje i ładnie się stapia ze skórą. Można dobrać odcień do swojej karnacji. Łatwo się rozprowadza,cena adekwatna do jakości. Nie podrażnia,nie uczula. Jedyne zastrzeżenie to iż mógłby być trwalszy w noszeniu, a tak jak za tą cenę to nie ma co wymagać nie wiadomo czego Dla mnie ok:) Używam tego produktu od:Nie pamiętam Ilość zużytych opakowań:1,5
  • 26 sierpnia 2008 o 12:24
    Idealny
    Uzywam kilka lat. Jest swietny, fluid stapia sie ze skora twarzy - wyrownuje koloryt. Naturalny i kojący. Jedna tubko wystarcza na dlluuugo - jest Wydajny. Gorąco polecam! Używam tego produktu od:kilka lat Ilość zużytych opakowań: 5
  • 5 stycznia 2008 o 18:43
    Bardzo dobry
    Miałam ten fluid pare razy i jeszcze chyba zostało mi go troche.Wiec: -dobrze sie rozprowadza -bardzo dobrze kryje -fajnie stapia sie ze skóra -niestety lepszy na zime i jesień niz lato poniewaz wydaje mi sie za cięzki troszke Jednak godny polecenia :) Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:2-3
    aplle
    1 sierpnia 2007 o 2:31
    geniusz
    absolutnir rewelacyjny podkład po długich i monotonnych pozukiwaniach wreszcie znalazłam podkład idealny dla siebie i nie podrażniający mojej delikatnej skóry :) poza tym pięknie się dopasowuje do odcieniu skóry i wygląda absolutnie naturalnie:) gorąco polecam:) Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1