Rękawiczki i skarpetki bawełniane

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 kwietnia 2022 o 23:15
    Przydatne w pielęgnacji stóp
    Takie skarpetki to bardzo przydatna rzecz w pielęgnacji skóry stóp. Skarpety wykonane są z cienkiego, przewiewnego materiału. Są bardzo pomocne po nałożeniu kremu na stopy - ulepszają wchłanianie produktu, chronią przed zabrudzeniami wszystkiego dookoła, a przy tym dzięki odpowiedniemu materiałowi dają skórze oddychać. Materiał niestety łatwo ulega przebarwieniom, szybko żółknie pod wpływem kosmetyków pomimo regularnego prania. Szkoda, że istnieje tylko rozmiar uniwersalny, a nie przynajmniej dwie opcje wielkościowe. Mam rozmiar 36 i niby po założeniu całkiem nieźle leżą na stopach, ale już podczas spania lubią się zsuwać. Brakuje mi tutaj gumki, wtedy nie byłoby problemu. Mimo wszystko spełniają dobrze swoją funkcję.
    Zalety:
    • cienki, przewiewny i wygodny materiał
    • pomagają kosmetykom lepiej się wchłaniać
    • zabezpieczają przed zabrudzeniami
    Wady:
    • szybko ulegają zabrudzeniom i żółknięciu
    • brak gumki, rozmiar uniwersalny
  • 28 grudnia 2020 o 20:48
    Fajne ale kiepska jakość wykonania
    Zamówiłam skarpety bawełniane,bo napiętki silikonowe mi popękały. Rozmiarowo bardzo mi pasują, mam rozmiar 41 i idealnie się wpasowały. Jest jedno ale przy 1 użyciu szwy mi puściły przy palcach i musiałam je zszyć. Ogólnie materiał jest przyjemny, bardzo delikatny. Przyspieszają wchłanianie kremu, stopy są gładkie. Zakładam je co drugi dzień na noc. Po każdym zabiegu piorę je ręcznie. Jestem zadowolona ale z Avon już ich nie kupię, będę szukała skarpet lepszej jakości.
    Zalety:
    • Przyjemny materiał
    • Lepsze wchłanianie kremu
    • Pasują idealnie również na rozm.41
    Wady:
    • Puściły na szwie po pierwszym użyciu
  • 30 grudnia 2019 o 22:50
    Wporządku
    Pomagają lepiej i szybciej wchłonąć krem. Niestety uniwersalny rozmiar nie jest dobrym rozwiązaniem zwłaszcza, że nie posiadają żadnej gumki ani kształtu który utrzyma skarpetki na stopie szczupłej o rozmiarze 37.
    Zalety:
    • Szybsze wchłonięcie się kremu.
    Wady:
    • Zbyt wysoka cena
  • 21 października 2019 o 23:40
    W porządku
    Te skarpetki, podobnie jak rękawiczki z tej serii niczym szczególnym się nie wyróżniają w zestawieniu z innymi podobnymi produktami. Białe, wykonane z miękkiego materiału. Sprawiają, że krem ma wchłaniać się lepiej. Czy faktycznie to robią, no nie zaobserwowałam. Przydatne mogą być gdy wychodzi się spod prysznica, smaruje się stopy i robi coś w międzyczasie. Może wzmacniają działanie kremu nocą, choć ja tego nie zauważyłam. Łatwo łapią zabrudzenia, nieco tracą kształt i kolor po praniu. Cena nie jest wygórowana. Warto przetestować, ale nie jest to absolutny must have.
  • 31 sierpnia 2019 o 14:53
    Fajny produkt
    Skarpetki do pielęgnacji stóp od Avon są bardzo fajne. Mięciutkie i delikatne. Polecam je wszystkim zalatanym kobietom,które dbają o pielęgnację stóp w tak zwanym międzyczasie ;) Ja zakładam je na stopy i w międzyczasie robię obiad. Są bardzo pomocne w pielęgnacji również dlatego,że gdy ich używam działanie kremu wydaje się mocniejsze.
    Zalety:
    • praktyczne
    • mięciutkie
    • delikatne
    Wady:
    • mogłyby mieć ładniejszy wygląd