Dermedic LipidioEnd, Intensywnie wyszczuplający krem-żel profilaktyka rozstępów

• 26 marca 2011 o 13:04
    Brak spodziewanych efektów
    Kosmetyk niestety nie zadziałał tak jak obiecuje producent - to znaczy nie wyszczuplił :(. Używałam go na brzuch (nie mam tam ani rozstępów ani cellulitu więc co do tego działania się nie wypowiadam) i miałam nadzieję, że go znacznie wyszczupli, używałam 2x dziennie wraz z masażem przez prawie dwa miesiące i... jeśli walczył z tłuszczykiem, to przegrał tę walkę (dodam, że nie jadłam więcej i regularnie uprawiam sport). Konsystencja jest ok, zapach całkiem przyjemny, szybko się wchłania, wygładza, jest wydajny. Cena zdecydowanie zbyt wysoka, zwłaszcza że produkt mizernie działa. Ja kupiłam na promocji 2 tuby, więc drugiej dam szansę, aby powalczyła ze skórą na udach - kto wie, może tym razem da radę. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 28 czerwca 2009 o 8:52
    nie polecam
    Nie polecam. Minusy: - nie wyszczuplił - jest niewydajny - jest drogi Plusy: + ładnie pachnie + fajna żelowo-kremowa konsystencja + delikatnie nawilża W sumie to spełnia funkcje zwykłego balsamu nawilżającego a jest trzy razy droższy... Używam tego produktu od: używałam przez miesiąc tok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 kwietnia 2009 o 19:48
    a miał być the END
    Rozczarowanie. Kosmetyk drogi, mało wydajny. Za to zapach przyjemny. Działanie nie jest najgorsze, ale spodziewałam się czegoś więcej - przypomina mi trochę konkurencyjne serum eveline, które tworzy iluzję zdrowej skóry poprzez jej napięcie, a gdy tylko zaprzestanie się kuracji wszystko wraca do pierwotnego stanu. Nie ma cudów sam krem nic nie pomoże, dlatego sięgnęłam po metody babuni - zimny prysznic, masaże sizalową rękawicą i efekt jest o wiele bardziej widoczny. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    MiM2504
    28 sierpnia 2008 o 16:10
    Beznadziejny
    Jak dla mnie kosmetyk jest beznadziejny! W ogóle nic nie zrobił w kierunku zamaskowania moich rozstepów. Stosowalam różne kramy i żela na rozstępy, ale ten okazał się tragiczny. szczerze odradzam ten kosmetyk. Nie jest tez taki tani. Używam tego produktu od: kiedyś go używałam Ilość zużytych opakowań: 2
  • 1 czerwca 2007 o 22:10
    niewydajny
    Właściwie ciężko mi go ocenić. Przede wszystkim nie wyszczuplił (co prawda nie o to mi chodziło, ale obietnica została wszak złożona konsumentom), co do rozstępów to nie wiem, nie spodziewam się ich. Zużyłam 3 tuby i co mogę stwierdzić? Ma dobrą konsystencję, gęstą, ale zmuszającą do wykonania masażu (to na +). Po wymasowaniu ciała wchłania się idealnie. Pozostawia skórę napiętą i bardzo gładką. Nie czułam chłodzenia, zapach charakterystyczny dla kosmetyków Dermedic, dość intensywny i trochę mi przez to przeszkadzał. Wydajność kiepska - tuba wystarczała mi na 2 tygodnie (używałam 2 razy dziennie na uda, brzuch i pośladki). Raczej nie przewiduję ponownego zakupu, zresztą czwartą tubę podarowałam siostrze - może jej się spodoba. Używam tego produktu od: ok. 3 miesiące temu ciągiem zużyłam 3 tuby Ilość zużytych opakowań: 3 (jedno opakowanie/2 tygodnie)