Balea Professional, Oil Repair, Shampoo Szampon regenerujący do włosów suchych i łamliwych

• 4 października 2017 o 19:30
    Dobry
    Dużym plusem jest to, że szampon nie zawiera silikonów, dobrze się pieni oraz spłukuje. Ma dość ładny zapach, jego opakowanie jest wydajne i wygodne w użyciu. Nie obciąża włosów, włosy po nim nie przetłuszczają się ani nie plączą.
    suzeta
    8 grudnia 2016 o 20:20
    No nieźle...
    Szampon zakupiłam tak z ciekawości na Allegro razem z inną chemią niemiecką...i bardzo się z tego przypadku cieszę. Plusy : - szampon nie zawiera silikonów, - dobrze się pieni oraz spłukuje, - włosy są wygładzone, dobrze się rozczesują nawet bez odżywki, - pachnie ładnie, nie nachalnie, - tuba wygodna, miękka, Minusy : - dostępność, ale nie trudno go znaleźć na Allegro. Podsumowanie : Jest to bardzo dobry szampon w rozsądnej cenie. Spełnia wszystkie obietnice umieszczone na opakowaniu. Polecam!!!
  • 30 października 2016 o 12:17
    No niestety nie dla mnie :(
    Zakupiłam ten szampon w moim ukochanym DM, poszukiwałam czegoś, co posiada olejki w składzie, co wygładzi moje włosy, których wygładzenie to praca syzyfowa, z natury wysokoporowate, niesforne, więc postanowiłam potraktować je tym oto szamponem, w nadziei, że po prostu będzie pięknie.....No cóż nie było :( Po umyciu włosów za pierwszym razem od razu ogromne obciążenie. Moje włosy ciężko dociążyć, ale obciążyć, to rzecz prawie niemożliwa, a jednak. Ze zdziwieniem po wysuszeniu okazało się, że włosy pozbijały się w strąki, z wyglądu tłusto-mokre. Za drugim razem to samo, z wyglądu tłuste śliskie strąki! No nieeee...Postanowiłam dać sobie spokój na jakiś czas i wrócić kiedyś tam. Szkoda mi było wyrzucać, bo dobry skład, dobre recenzje.. Wróciłam wczoraj do szamponu po dwóch miesiącach nie używania go,po użyciu bardzo dokładne spłukanie, efekt? To Samo, mega obciążenie, smętnie zwisające pasma. Więc już wiem, ten szampon nie dla mnie, nie wiem co może być przyczyną takiego obciążenia, może połączenie panthenolu z gliceryną? wiem tylko, że szampon został umieszczony w koszu na śmieci bez sentymentu i nigdy już do niego nie powrócę. Z plusów na pewno, bardzo ładny zapach, przyjemny, słodki ale nie męczący, super wygodne opakowanie, miękka tuba stojąca " na głowie " konsystencja lekka, kolor kremowo-perłowy, bardzo dobrze się go nanosi na włosy, bardzo dobrze się pieni, łatwo spłukuje. Bardzo wydajny, wystarczy dosłownie ociupina i to jest wystarczające do umycia włosów mojej średniej długości. Tuba ładna wizualnie i ciężko tu się do czegokolwiek doczepić, a że efekt końcowy mnie zawiódł totalnie...No bywa...
  • 4 maja 2016 o 14:51
    Dobry!
    Przywiozłam ten szampon ze słowackiego DM. Kosztował niedużo, a na włosach robił bardzo wiele. Zalety: - dobra cena - konsystencja - gęsta, kremowa - piękny zapach - szalenie wydajny - bardzo dobrze się pieni - świetnie myje i oczyszcza włosy - włosy po jego umyciu są gładkie, miękkie i pięknie lśnią - nie wymaga używania odżywki - sam doskonale pielęgnuje włosy - nie obciąża - nie podrażnia i nie wysusza skóry głowy Wady: - tuba, z której trudno wycisnąć produkt - niedostępny w polskich drogeriach
  • 24 marca 2016 o 16:37
    Stale gości na półce
    Szampon kupuję podczas wizyt w Berlinie w drogerii DM. Jest bardzo tani ale zarazem bardzo doby. Nawilża moje włosy, dba o ich kondycję - nawet bez użycia odżywki. Ma przepiękny zapach i jest wydajny. Opakowanie pozwala na zużycie produktu do samego końca.