Avon Skin so Soft, Endless Toutch, Soothing Dry Oil Spray Kojący suchy olejek do ciała w sprayu

• 23 lipca 2020 o 14:43
    To był straszny produkt.
    Najgorszy suchy olejek do ciała jaki miałam. Po jego użyciu skóra mnie piekła jak poparzona pokrzywą. Na każdej części ciała skóra mnie szczypała i nie mogłam tego wytrzymać. Próbowałam z 3 razy go używać. Nie dałam rady. Nie podobał mi się zapach jego. Atomizer nie działał prawidłowo. Gdy nie stał pionowo, to się wylewał on z butelki. Trudno mi coś powiedzieć o efekcie, bo nie wytrzymałam do momentu, gdy one się pojawiły. Nie wart takiej kwoty.
  • 7 lutego 2019 o 10:17
    Nie dla mnie
    Ten produkt mnie niestety rozczarował. Po pierwsze - miałam nadzieję, że będzie wchłaniał się nieco szybciej, a niestety zostawiał tłusta warstwę. Po drugie - nie mam pojęcia, skąd w nazwie słowo kojący, skoro na skórze podrażnionej wywoływał okropne uczucie pieczenia. A po trzecie - zapach. Duszący, drażniący, do tego mocno przebijał się zapach alkoholu. Podczas użycia ciężko było oddychać. Nawilżenie też było raczej krótkotrwałe, powierzchowne. Nie polecam.
    kkdd22
    13 sierpnia 2018 o 22:13
    Piękny zapach
    Najbardziej podoba mi się ZAPACH. Uważam, że jest cudowny :-) Elegancki, tajemniczy, który chcę wąchać i wąchać. Lubię czasem spryskać tym olejkiem skórę zamiast perfum, wtedy przez jakiś czas mogę się nim cieszyć wychodząc z domu. Jeśli chodzi o sam olejek -spełnia swoje zadanie, nadaje skórze miękkość i delikatnie natłuszcza.
    Zalety:
    • zapach!
    • niewielkie opakowanie o ładnym ciemno fioletowym kolorze
    Wady:
    • etykieta po jakimś czasie zaczyna się odklejać
    • jeśli ktoś zamierza często go używać i smarować całe ciało - mało wydajny
    Zayana
    11 sierpnia 2018 o 9:24
    Nigdy w życiu!
    Bardzo mocny, intensywny zapach, że przy smarowaniu całego ciała nie było czym oddychać w łazience (można się udusić!) zapach długo utrzymuje się na skórze (mi pachniał lawendą - trochę jak odstraszacz). Skóra była przyjemna w dotyku (nietłusta), ale olejek nie nawilżał, a przy codziennym stosowaniu wręcz wysuszał skórę. Przy psikaniu bardzo czuć alkohol :/ Przy codziennym stosowaniu mało wydajny.
    maleupo
    14 października 2017 o 20:22
    Okropny
    Wszystko złe co zostało napisane o tym olejku jest prawdą. Czuć w nim pomieszanie alkoholu i syntetycznego zapachu coś jak lawenda, albo wkład do szafy przeciw molom, ble:) A zapach jest bardzo mocny! Na skórze pozostawia nieprzyjemne uczucie, coś jak wrażenie że jest tłusta, choć brud się do tego akurat nie przykleja, więc to tylko wrażenie. Nie nawilża, wręcz wysusza. Co do wydajności nie jestem w stanie powiedzieć, bo zużyłam go tylko trochę i więcej nie zamierzam. Nawet opakowanie jest bardzo niechlujne, brudzi się i naklejki na rogach odchodzą:)
    Wady:
    • Działanie wysuszające raczej niż nawilżające