Rękawice do demakijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 10 maja 2019 o 19:38
    Świetny produkt na wyjazd
    Jak dla mnie (mojej twarzy i codziennego makijażu jaki wykonuję) jest idealna. Mała, zgrabna, zabrałam ją też na wyjazd i spełniła w 100% swoje zadanie. Cena jest odpowiednia, poza tym ładnie zapakowana, więc można ją dać w prezencie. Fajny gadżet, szczególnie na wyjazdy.
    • jakość
    • działanie
    • niewielki rozmiar
    Wady:
    • brak wad
  • 14 marca 2019 o 15:45
    Niestety kiepsko
    Jako osoba pracująca z kosmetykami, mam kilka podobnych rękawic- różnych marek. Ta wypada najgorzej, kiepsko radzi sobie z makijażem, ciężej ją uprać. Do tego jak dla mnie jest trochę za mała. Nie warto.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
    • rozmiar
  • 22 lutego 2019 o 13:06
    Na podróż się nada
    Dostałam w prezencie tę rękawicę. Bardzo mi ją zachwalano, jak dla mnie jest przeciętna. Takich produktów używam tylko w podróży, bo na codzień wolę pielęgnacyjne kosmetyki. Rękawica oczyszcza buzię, ale z mocniejszym makijażem sobie nie radzi. Zasługuje na 2,5 /5, bo połowicznie spełnia swoje zadanie.
    Wady:
    • Wielkość
    • Zmywa tylko lekki makijaż
  • 22 stycznia 2019 o 15:08
    Zmywa makijaż tylko wodą, to działa!
    Na początku zdziwiłam się, bo rękawica jest dość mała, ale po pierwszym użyciu zakochałam się. Zmyła cały makijaż bez problemu. Polecam brać ją w podróże zamiast całego bagażu rzeczy do demakijażu.
    Zalety:
    • Jakość, działanie, wygląd
    Wady:
    • Nie ma
  • 19 stycznia 2016 o 23:21
    Szybki sposób na bezproblemowy demakijaż bez zbędnych kosmetyków, sterty wacików oraz podrażnień
    Czyścik wykonany został z miękkiego i przyjemnego w dotyku materiału. Przed użyciem należy produkt zmoczyć w ciepłej wodzie. Za pomocą kolistych ruchów ścieramy makijaż z twarzy. Rękawica poradziła sobie idealnie zarówno z podkładem, pudrem, jak i z makijażem oka. W przypadku tuszu wodoodpornego musiałam kilka razy usuwać go z rzęs, jednak efekt był zadowalający. Nie było potrzeby używania dodatkowo płynu micelarnego. Skóra po zabiegu jest bardzo dobrze oczyszczona, nie ma żadnych podrażnień czy jakiegokolwiek uczucia dyskomfortu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: to mój pierwszy egzemplarz