Rękawice do demakijażu

Glov Hydro Demaquillage Comfort (Rękawica do demakijażu twarzy)

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 30 marca 2022 o 15:53
    Super
    Od kilku lat jestem wielką fanka rękawic do demakijażu Glov. Idealnie zmywają makijaż za pomocą samej wody .Nie podrażnia skóry , Dodatkowo nie muszę stosować żadnych innych kosmetyków do demakijażu. Duży plus że jednej rękawicy mogę używać aż przez trzy miesiące -brak dodatkowych kosztów na preparaty do demakijażu.
    • wielorazowa
    • dokładnie zmywa makijaż
    • duża
  • 16 lutego 2022 o 10:31
    Bardzo lubię
    Bardzo polubiłam się z tą rekawicą ,jej rozmiar jest idealny,struktura super,nie podrażnia skóry a wręcz pomaga jej. Idealnie ściaga makijaż za pomocą samej wody. Najlepsze jest to ,że jest wielorazowa,przez co koszta mojej pielęgnacji stanowczo się zmniejszyły. Bardzo dziękuję za ten produkt .
    • materiał
    • idealna do demakijażu
    ewnar
    14 lipca 2021 o 15:20
    Przydatna
    Ta rękawica sprawdza mi się nie tylko podczas robienia demakijażu ale również ściągam nią maseczki typu glinki i jest to super rozwiązanie ze względu na jej dużą powierzchnię do wykorzystania. Jest delikatna dla skóry, nigdy mnie nie podrażniła. Mam ją od kilku miesięcy i nadal świetnie się trzyma.
    Zalety:
    • wielorazowa
    • ma duży rozmiar co jest zdecydowanie na plus
    • nie podrażnia
    • bardzo dobrze zmywa makijaż i ściąga maseczki
    nowab89
    26 maja 2021 o 20:16
    super
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Rękawica sprawdza się super nawet przy problematycznej cerze i ciężkim makijażu. Delikatnie bez podrażnień zmywa makijaż i pozostawia świeżą i czystą buzię.
    Zalety:
    • wygodna w użyciu
    U konsultantki
  • 18 maja 2021 o 12:05
    używam bardzo często na wyjazdach i się przydaje
    Mam taką samą ale różową i miałam ją dość długo. Codziennie w domu raczej zmywam makijaż w sposób tradycyjny chyba, że bardzo mi się nie chce to biorę ściereczkę pod prysznic i dokładnie myje twarz. Czasem jednak zostaje tusz i wówczas poprawiam jakimś płynem miceralnym ale to nie jest wielki problem. Najfajniejsze jest w niej to, że jest mała i lekka, jadąc w podróż nie muszę zabierać żadnego płynu do mycia twarzy, jedna ściereczka i wsio. Jedyny minus jest taki, że przy częstym przemieszczaniu się czasem trzeba wsadzić wigotną ściereczkę do walizki, więc warto zaopatrzyć się w taki mini pokrowiec na nią. Ściereczka dobrze się również płucze, wystarczy mydło i woda, przy uzyciu jest dośc delikatna i nie trzeba jakoś mocno trzec, żeby zmyć makijaż.
    Zalety:
    • forma
    • łatwość użytkowania
    • łatwość czyszczenia
    • poręczność
    • dokładność czyszczenia
    • syper pomysł na prezent bo ładnie je pakują
    Wady:
    • cena dość wysoka bo bądź co bądź to nadal tylko ściereczka
    • nie domywa w 100% okolic oczu przynajmniej dzieje się tak u mnie